• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar dogum yaptımmm

canım iiki genel anestezi yapmadın uyanınca cok fena oluyo bide benim mide bulantılarım anca durdu 1 hafta hep midem bulandı narkozdan diye tahmin ediyorum

canım tebrik ederim sonunda yavrularımıza sağ salim kavuştuk bende spinal anestezi oldum ama ben ameliyat boyunca uyudum bunu nasıl başardığımıda bilmiyorum

nasıl uyudun yaaaa o heycanlaaa eee masallah dıyorumm sana FERAYKANAL benım o gece gozume uyku bıle gırmedı oglusum dogmustu dıye :)))

sonunda hepimizz yavas yavas bebıslerımıze kavustukkkkkkk darısı dıger anne adaylarının basınaaaa

haydı hayırlısııı saglıkla buyusun ınsallah
normal doğum ıstıorum ben sezeryandan korkuyorum aslında dıgerınden de korkuyorum
ama kaçınılmaz sonlardan bırı yaklaşıyor.. darısı başımıza
tebrik ederimm

tesekur ederım canım ama sezeryan jkorklacak kadar kotu bı amelıyat deıllll normal dogumun sancılarındansa sezeryan olduguma sevınıyorummm

Tebrik Ederim Canim Allah Anali Babli Büyütsün Darisi Diğer Hamişlerin Başina Allah Minik Bebişlerimizi Korusun Sağlik Sihhat Versin

tesekur ederım canım senıde ALLAH tez zamanda kurtarsınnn rabbim ısteyen herkese versın

Son düzenleme:
Back
X