kızlar doğum yaptım

decebe

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2007
47
0
41
kızlar uzun bir aradan sonra yazabiliyorum.. 25 subat saat 14:30 da kızım YAĞMUR u kucağıma aldım..biraz sorunlu bir doğum oldu.. ben normal istiyordum.. 3 gün boyunca sancı cektim fakat rahimde acılma olmadı.. acile gidiyorduk her seferinde 1 cm diyorlardı.. sonunda dayanamadım ve sezeryane karar verdim.. iyikide beklemememişim cunku kordon 4 defa dolanmış ve kakasını yapmış ve yemişti.. 2 gün küvezde kaldı.. sadece emzirmek için yanıma getiriyorlardı..doktor direkten döndü dedi bana... allahıma sükürler olsun ki suan kızım sağlıklı...dualarınız için teşekkür ederim kızlar..

canim cok tatli masallah allah anali babali buyutsun isallah

ayyyy maşşallah... canım benim ... rabbim analı babalı büyütmeyi nasib etsin sağlık sıhatle...........

masallah allah nazardan korusun cok tatli allah bagislasin :))

maşşallah kızınaaaaa ALLAH analı babalı büyütsün..... ya bu kordonun dolandığı ultrasonda görülmüymu?

Canım maşallah maşallah maşallah allah bağışlasın çok tatlı allah analı babalı büyütsün

cok tatlı yaaa maşaallah bende ıstıyom a.s. allahım analı babalı büyütsün canımmmm

Allah analı balalı büyütsün. sağlıklı uzun ömrü olsun canım

allahım çok tatlı ya allah analı babalı üyütsün darısı başıma...hayırlısı ile doğursaydım oğluşumu...

TEBRiKLER...
SAĞLIKLI UZUN ÖMRÜ OLSUN KIZININ.
BiRAZ SANA MI BENZİYOR NE :)))

geçmiş olsun ,ALLAH analı babalı büyümeyi nasip etsin..........

canım Allah sizlere bağışlamış.sağlıkla mutlulukla büyütürsün inşallah.benim de kızım olacak 2,5 ayım kaldı.umarım bende senin gibi kucağıma alırım bebişimi...

cok tatlı canım ya cok sevimli maşşalahhhhh gözünüz aydınnn

canım gözün aydın
Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin
maşallah çok tatlı bir kızın var güle güle büyütün...

Canim çok Tatli Allah Bağişlasin Sağlikli Sihhatli Büyür Inşallah

allah nazarlardan saklasın acılarını göstermesin

canım öncelikle geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün çok tatlı maşallah bak şimdi gaza geldim bende hemen doğuracam hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…