• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar doğum yaptım,işte hikayesi..

heyırlı olsun meleğin canım allah hayırlı kimselerden eylesin allah analı babalı büyütsün ömrü güzel olsun

tebrik ederim canim Allah anali babali buyutsun..
omru hayirli,bereketli olsun iyisallah....:Saruboceq:

Gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı ömürler versin.

gözün aydın...
Allahım bizi de o günlere ulaştırsın sağ salim inş...

maşallah allah analı babalı büyütsün. Allah bizede rahat bir doğum nasip eder inşallah. Doğum konusunda aslında biraz ayrıntı anlatırsan çok sevinicez. Tavsiyelerini bekliyoruz.
kızlar bu benim ikinci doğumum olduğu için sancılarım oldukça kolay geçti.... zaten suyum geldikten sonra hastaneye ulaştığımda dört santim açıklığım varmış... inanır mısınız doğru nefes alma teknikleri ile sancı çekerken asla sesim çıkmadı... yanlız doğum meselesi masaya yatış gözümü ürkütmüştü açıkcası bir de mesai saatine denk gelmiştim sanırım azkalsın sancı odasında doğuracaktım bebeğimi ama allahtan olmadı üç tane dikişim var arkadaşlar doğumumda epizyotomi uygulandı... dikişsiz, episyotomisiz sakın doğurmayın normal doğum düşünüyorsanız eğer bu yöntem şart yoksa yırtılırsınız ve vajinanız gevşek kalır... dikişlerden hemen sonra da odama çıkar çıkmaz kegel alıştırmalarını uygulamaya başladım...

Masallah Allah anali babali buyutsun Insallah tebrikler he uzun bi hakaye ne guzel olurdu sekerim :D

Back