Kızlar doğum yaptım,işte hikayesi..

Banan

Eşine Sırılsıklam Aşık..!
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
580
3
96
İstanbul
kızlar 4 gün oluyor doğum yapalı normal doğum yaptım nur topu gibi bir kızışım oldu allah ım isteyen herkeze nasip etsin
isteyen arkadaşlarıma hikayemi anlatayım.. 4 kasım günü gece saat 12.30 civarı kk sayfasına bakarken aniden suyum geldi arkadaşlar babama anneme haber verdim hemen hazırlandık doğum çantamı aldım ve yola çıktık... hastaneye gittim, nst denen alete bağladılar beni kasılmalarıma baktılar.. sonra sancı odasına alındım... sancım saat sabahın sekizine kadar sürdü ve sekizi on geçe dünya tatlısı kızımı kucağıma aldım arkadaşlar... kızımın adı irem.. allah isteyen herkeze nasip etsin...

Son düzenleme:
gözün aydin canim...
allah anali babali büyütsün...
sizi ona, onu size bagislasin...

tebrik ederim allahım uzun sağlıklı ömürler nasip etsin size ve bebeğinize. harika bi duygudur sonu güzellikle sağlıkla tamamlamak... allahım bizlerede nasip etsin inşallah bu mutluluğu yaşamayı onlarla bir ömür tüketmeyi

Başlıgın cok güzel :) bayıldım , hayırlı olsun allah yavruna uzun omur versın .Allah analı babalı büyütsün .

sizede bebişinizede allah saglıklı uzun ömürler versin inşallah. ana baba sözü dinleyen hayırlı evlat olur inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

DEMEK YAVRULADIN :roflol: KIZ KOPARDIN EŞİM GELDİ AKLIMA HEP SENİ YAVRULATÇAM DİYO AMA İCRAAT YOK YAVRULAYAMADIM BEn ALLAH ANALI BABLI BÜYÜTSÜN SAĞLIKLA SIHHATLEa.s.

adını ne koydunuzcnm merak ettim,benimkinin cinsiyeti belli olmadı daha,göstermedi inatçı :)) o yüzdan isim bakmaya devam ediyorum..

Gözün aydın canım... Allah sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeni nasip etsin inşallah. Öp bizim için :)

yavruladım başlıgı süper:roflol::roflol::roflol: allah analı babalı büyütsün yazın çok kısa olmuş ama uzun bi hikaye isterdik

Allah kızına sağlık ve uzun ömür versin hayırlı olsun canm :) Darısı bizlerin başına..:)

Allah kizina saglikli uzun ömürler versin ve sizi birbirinize bagislasin cnm..

Allah anali babali büyütsün...

Ay heycanlandim simdi ..

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım darısı tüm anne vede hamiş adaylarına inşallah lohusasın sen şimdi dualarını eksik etme bizden arkadaşım

Allah kızına uzun ömür versin ismiyle büyüsün inş ve inş bende kucağıma aldığım günleri görürüm..

allah analı babalı büyütsün tatlım benim de 1,5 ayım kaldı nolur dua et bize de...arkadaşlarında dediği gibi doğum hikayeni daha uzun anlatırsan sevinirim. hem çok korkuyorum hem heyecanlanıyorum bebişine mutlu uzun ömürler...

maşallah allah analı babalı büyütsün. Allah bizede rahat bir doğum nasip eder inşallah. Doğum konusunda aslında biraz ayrıntı anlatırsan çok sevinicez. Tavsiyelerini bekliyoruz.

Gözün aydın canım,,,Allah analı babalı büyütsün yavrunu,,,,,ne güzel normal doğum yapmışsınız maşallah,,,,ismide çok güzel,,,,,

canim allah anali babali büyütmek nasip etsin,ismi gibi kaderide güzel olur insallah
tebrik ederim taze anne:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…