• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar doğum sonrası kiloları hep birlikte verelim mi?

hayal114

Sonsuz şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
4.249
2.710
173
Merhaba güzel anneler,benim 6 aylık iki tane kız bebeklerim var:nazar::nazar:hamilelikten önce 80 kiloydum ikiz gebelik olduğu için zor bir hamilelik geçirdim.vucudumda ödem oluştu.şişliklerle beraber 106 ya kadar çıktım doğumdan sonrada 86 ya düştüm. 5 kilo bişe değil ama 80 de cok fazla,15 kilo vermek istiyorum ama tek başıma zorlanıyorum 3 gün diyet yapıyorum.4.gün dayanamayıp yiyorum hep beraber yarış içinde olursak kiloları verebılırz diye düşündüm.Çünkü gerçekten doğum sonrası kiloları vermek normal kiloları vermekten daha zor :50::50::50::50::50:

Merhaba canm benimde 9 Ekim doğumlu oğlum var bende diyetteyim doğum sonrası kiloları vermek gerçekten zor ama insan isteyince başarıyor ben 7.5 kilo verdim bile bir ay oldu diyete başlayalı üstelik ben emziyorum süt yapıcı şeyler tüketmeye çalışıyorum ekmeği sadece kahvaltıda kullanıyorum ben başka bir başlıktayım orda kilo bildirimi falan yapıyoruz günlük ne yediklerimizi de yazıyoruz bu arada sen de Ekim annelerinde miydin

Son düzenleme:
yettimm hayal'cim :) bende 2013 ağustos annesiyim,doğumdan hemen sonra eski kiloma inmiştim nasıl verdim o kiloyu anlamadım bile.. ama şimdi gece kalkıp tatlı bişeyler atıştırmam sonucu yeniden kilolarla beraberim :(

yettimm hayal'cim :) bende 2013 ağustos annesiyim,doğumdan hemen sonra eski kiloma inmiştim nasıl verdim o kiloyu anlamadım bile.. ama şimdi gece kalkıp tatlı bişeyler atıştırmam sonucu yeniden kilolarla beraberim :(

ben fazla kloyla hamile kaldım benım hayalim 70 le hamile kalmaktı 80 le kaldım 86 yım şimdi bazen 89 a kadar cıkıyorum kendi kendime dıyet yapıyorum 85 e düşüyorum ama üzerine tekrar alıyorum:50::50::50:
70 e inmem lazım sanki doğum sonrası kilo zor gıdıyor gibi,önceden olsa verirdim çoktan he bide kabızlık problemimde var iyice şişiyorum

Merhaba canm benimde 9 Ekim doğumlu oğlum var bende diyetteyim doğum sonrası kiloları vermek gerçekten zor ama insan isteyince başarıyor ben 7.5 kilo verdim bile bir ay oldu diyete başlayalı üstelik ben emziyorum süt yapıcı şeyler tüketmeye çalışıyorum ekmeği sadece kahvaltıda kullanıyorum ben başka bir başlıktayım orda kilo bildirimi falan yapıyoruz günlük ne yediklerimizi de yazıyoruz bu arada sen de Ekim annelerinde miydin

benim de 12 eylül doğumlu kızlarım var.6. aya kadar emzirebıldığım kadar emzirdim.ama ikiz olduğu için sütüm yetmedi mama destekli besledım ma 6 aydan sonra emmek istemıyorlar.zorlayınca iyice bıkıyorlar bende bıraktım peşlerini.:)belki emseler kılo verebılırım ama oda yok

bende bu konudan iki kere açmışım o yüzden gormedim mesajlarınızı kusura bakamyın:44::44::44:

ben fazla kloyla hamile kaldım benım hayalim 70 le hamile kalmaktı 80 le kaldım 86 yım şimdi bazen 89 a kadar cıkıyorum kendi kendime dıyet yapıyorum 85 e düşüyorum ama üzerine tekrar alıyorum:50::50::50:
70 e inmem lazım sanki doğum sonrası kilo zor gıdıyor gibi,önceden olsa verirdim çoktan he bide kabızlık problemimde var iyice şişiyorum

sanırım zor olmasının sebebi evde kalıp yürüyüş yapamamak ben yürüyüşle hemen düzene giriyordum çünkü :( kabızlık bendede vardı şimdi iyiyim onun için sana hemen bir ilaç tavsiye edyim ilaçta değil zaten bitkisel bir şey eczanelerde satılıyor Laxa fiber çok işe yarıyor ;)

sanırım zor olmasının sebebi evde kalıp yürüyüş yapamamak ben yürüyüşle hemen düzene giriyordum çünkü :( kabızlık bendede vardı şimdi iyiyim onun için sana hemen bir ilaç tavsiye edyim ilaçta değil zaten bitkisel bir şey eczanelerde satılıyor Laxa fiber çok işe yarıyor ;)

çay mı hap felanmı? ben doktora gıttığımda ilaç vermişti ama o da felaket karın ağrısı ypıyor bıde ılaç dıye içmek ıstemıyorum çok

ben nasıl yürüyüş yapabilirim ki artık tekim annem eve gıttı sadece haftada ıkı gun gelıyor ondada temızlık alışverış derken zamn gecıyor.gerci haftada ıkı gun yüzyordum ama aynıydı benım bağırsaklar iflas etmiş sanırım:50::50: çalışmam diye inat ediyorlar:P

Son düzenleme:
çay mı hap felanmı? ben doktora gıttığımda ilaç vermişti ama o da felaket karın ağrısı ypıyor bıde ılaç dıye içmek ıstemıyorum çok

ne çay nede hap korkma canım benim oğluma verdi dr günde 3 defa verebilirsin dedi. bak istersen sor doktoruna ona göre alırsın

ben nasıl yürüyüş yapabilirim ki artık tekim annem eve gıttı sadece haftada ıkı gun gelıyor ondada temızlık alışverış derken zamn gecıyor.gerci haftada ıkı gun yüzyordum ama aynıydı benım bağırsaklar iflas etmiş sanırım:50::50: çalışmam diye inat ediyorlar:P

hahahh inatçı bağırsak sendromu olmuşsun sen :1:

ne çay nede hap korkma canım benim oğluma verdi dr günde 3 defa verebilirsin dedi. bak istersen sor doktoruna ona göre alırsın

hahahh inatçı bağırsak sendromu olmuşsun sen :1:

tamam canım sağol denıcem :)

neyse benım bebekler durmuyor. ben bugün başlıyorum diyete bu saate kadar çok bişe yemedim ekmek hiç yemedım zaten akşam 7 den sonrada bişe yemeyerek başlıyorum diyete :21::21::21:

Son düzenleme:
neyse benım bebekler durmuyor. ben bugün başlıyorum diyete bu saate kadar çok bişe yemedim ekmek hiç yemedım zaten akşam 7 den sonrada bişe yemeyerek başlıyorum diyete :21::21::21:

tamam canım ben bugün yediklerimi burda söylemiycem tabiki :) yarından itibaren başlıyorum inşallah ;)

Aranıza ben de katılabilir miyim kızlar :16: Oğluşum 11 aylık. 66 kilo ile doğum yaptım. 52-53 arası gidip geliyorum. Ellili kilo olmasına takılmayın çünkü boyum 1.53. 4 gün oldu kalori saymaya başlayalı 52.8 gr'dan den 52 kiloya düştüm :32: Hergün mekik çekiyorum. Multi stepper ile 20 dakika yürümeye çaılışyorum ama hergün olmuyor :17: Twister ile 5 dakika belimi çalıştırıyorum :52:

Son düzenleme:
Aranıza ben de katılabilir miyim kızlar :16: Oğluşum 11 aylık. 66 kilo ile doğum yaptım. 52-53 arası gidip geliyorum. Ellili kilo olmasına takılmayın çünkü boyum 1.53. 4 gün oldu kalori saymaya başlayalı 52.8 gr'dan den 52 kiloya düştüm :32: Hergün mekik çekiyorum. Multi stepper ile 20 dakika yürümeye çaılışyorum ama hergün olmuyor :17: Twister ile 5 dakika belimi çalıştırıyorum :52:

hoşgeldin canım biz gördüğün gibi daha başlayamadık.artık hep beraber veririiz kiloları inşallah,kalori hesabı zayıflmak kolay oluyor aslında çok aç da kalmamış oluyorsun.yarın başladığımızda yazarız yediklerimizi felan:34:

Hoşbulduk canım :16: Tabii kalori hesaplıyorum dediğime bakma 1300 kaloriyi buluyor :17: Masa başı iş olunca iyice hareketsiz. Hala işteyim mesai var :37:
spor falan hakgetire bugün. Sizden örnek alırım da veririm şu kiloları inşallah :8:

kızlar benide aranıza alın 25 haziran doğumlu kızım var 73 kiloyum hedef 60 benim sorunum troitlerim çalışmıyor o yüzden çok zor kilo veriyorum hep birlikte veririz inşallah

Günaydın hanımlar :16: Muammam sen de hoşgeldin canım.
Hiç kimseden ses çıkmamış bugün açılışı ben yapayım dedim :9:
Sabah kahvaltısı 1 simit şekersiz 1 fincan çay
Toplam 261 kalori :17:
Ara: 3 kuru kayısı
yarım paket nescafe az şekerli
öğleyin de biraz abartırım sanırım:37:

Back
X