• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi kızlar diş patlayınca kaç gün sonra tamamen büyür?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

ozzee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
220
8
318
Diğer
6.5 aylık kızımın dişi göründü çokk şükür..ama sadece elime takılıyor ne zaman tam olarak büyür?bu arada yanındaki de çizgi halinde..sıkıntılı günlerin bitmesine kaç günümüz wardır?

Canım hayırlı olsun öncelikle.. Ama diş uç verdikten sonra ha diyince büyümüyo ki :umursamaz: Benim kızım ilk dişi 8,5 aylıkken uç vermişti tam büyümesi nerdeyse 2,5-3 ay aldı. Önemli olan dişin uç vermesi sonrası bebek için sorun değil. Uç çıkana kadar ızdırap veriyor. 3 hafta önce doğum gününde üstten dişi uç verdi ve bbeğim gülünce filan görünmüyo hala. önemli değil yani. yeter ki damağı delip ucu çıksın.

ön dişler pek sıkıntılı olmuyormus... benım kızım da 6 aylık ama ıkı diş bırden cıkardık 2 ay önce bayagı buyudu dışlerimiz... allah kolaylık versın.. ozzee oyuncak secımıyle ılgılı cevap yazmıssın ancak bugun bakabıldım kızım hastamafoldumben oldugundan pek vaktım olmadı tesekkur ederım yardımın ıcın :sm_confused:

ön dişler pek sıkıntılı olmuyormus... benım kızım da 6 aylık ama ıkı diş bırden cıkardık 2 ay önce bayagı buyudu dışlerimiz... allah kolaylık versın.. ozzee oyuncak secımıyle ılgılı cevap yazmıssın ancak bugun bakabıldım kızım hastamafoldumben oldugundan pek vaktım olmadı tesekkur ederım yardımın ıcın :sm_confused:

birşey değil canım..zaten ben de oyuncağın hayatta bu kadar önemli olduğunu yeni keşfediyorum:)

Back