Manukabal Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2020 1.378 869 43 42 21 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Xxxnes #41 Nurfmm .!.: Birazdan gideceğim fakat burdaki hastaneler kan almaktan başka bir şey yapmıyor inşallah ptesiye kdr bir şey olmaz bebiş varsada Genişletmek için tıkla... Güzel düşün güzel olsun
Nurfmm .!.: Birazdan gideceğim fakat burdaki hastaneler kan almaktan başka bir şey yapmıyor inşallah ptesiye kdr bir şey olmaz bebiş varsada Genişletmek için tıkla... Güzel düşün güzel olsun
xxGamze Güzel Günler Yakın 🌸🙏💞 Kayıtlı Üye 6 Mart 2019 194 98 28 21 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Xxxnes #42 Nurfmm .!.: Kızlar bugun idrar testiyle gebe oldugumu oğrendim adetim 14 gün geçti ve suan açık kahve akıntım var kasık ağrımla beraber düşük vs olabilir mi normal mi sizce ? Ptesi kan vericektim umarım bir şey olmaz Genişletmek için tıkla... Kanamanız çok değilse ve kırmızı görmediğiniz sürece ara ara bu tarz kanamaların olması normal, sağlıkla alın kucağınıza
Nurfmm .!.: Kızlar bugun idrar testiyle gebe oldugumu oğrendim adetim 14 gün geçti ve suan açık kahve akıntım var kasık ağrımla beraber düşük vs olabilir mi normal mi sizce ? Ptesi kan vericektim umarım bir şey olmaz Genişletmek için tıkla... Kanamanız çok değilse ve kırmızı görmediğiniz sürece ara ara bu tarz kanamaların olması normal, sağlıkla alın kucağınıza
N Nurfmm Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2020 55 18 3 27 21 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Xxxnes #43 melegimvebenx .!.: Kanamanız çok değilse ve kırmızı görmediğiniz sürece ara ara bu tarz kanamaların olması normal, sağlıkla alın kucağınıza Genişletmek için tıkla... teşekkr ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
melegimvebenx .!.: Kanamanız çok değilse ve kırmızı görmediğiniz sürece ara ara bu tarz kanamaların olması normal, sağlıkla alın kucağınıza Genişletmek için tıkla... teşekkr ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
N Nurfmm Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2020 55 18 3 27 22 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Xxxnes #44 melegimvebenx .!.: Kanamanız çok değilse ve kırmızı görmediğiniz sürece ara ara bu tarz kanamaların olması normal, sağlıkla alın kucağınıza Genişletmek için tıkla... Az önce kırmızı gördüm sanırım sökülüyorum allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh
melegimvebenx .!.: Kanamanız çok değilse ve kırmızı görmediğiniz sürece ara ara bu tarz kanamaların olması normal, sağlıkla alın kucağınıza Genişletmek için tıkla... Az önce kırmızı gördüm sanırım sökülüyorum allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh
xxGamze Güzel Günler Yakın 🌸🙏💞 Kayıtlı Üye 6 Mart 2019 194 98 28 22 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Xxxnes #45 Doktora Nurfmm .!.: Az önce kırmızı gördüm sanırım sökülüyorum allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh Genişletmek için tıkla... Acile gitseydin canım ilgilenirlerdi, inşallah bir şey olmamıstır
Doktora Nurfmm .!.: Az önce kırmızı gördüm sanırım sökülüyorum allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh Genişletmek için tıkla... Acile gitseydin canım ilgilenirlerdi, inşallah bir şey olmamıstır