- 2 Mart 2018
- 256
- 161
- 53
- 26
Valla benimde hep beyazdı ilk kez gölge gibi bisey gördüm sizin gibi hamileyim çok şükür beklemek zor baya ama insallah karsılığını alırsınızÇok test yaptım hep net bir sekilde beyaz çıkıyordu ilk defa test yok normalde en az beş test alıyordum .ilk defa bu şekilde çıktı iki gün önce kahverengi lekelenmem oldu şu anda bilmiyorum adet mi olcam.karnım mi agrıyor inşallah hayırlısı yarın adet olmassa m alacağım test
Yakından cektim ama belli olmadı resimde bu şekilde cektim inşallah vardır benimde çok istiyorum cok uğraştıkKızlar çok uzaktan çekiyorsunuzsizinkinde var gibi benimde 4 5 haftalık gebeyken böyle çıkmıştı silik ama tabi kan testi yaptırmakta fayda var kesin sonuç için
İnşallah bende mutlu bir haber alırım hayırlısı olsunValla benimde hep beyazdı ilk kez gölge gibi bisey gördüm sizin gibi hamileyim çok şükür beklemek zor baya ama insallah karsılığını alırsınız
Allah gönlünüze göre hayırlısını versin inşallahYakından cektim ama belli olmadı resimde bu şekilde cektim inşallah vardır benimde çok istiyorum cok uğraştık
Ahaha hadi bakalım güzel haberler alırsın senin için dua edelimAmin tesekkürler sizlerinde bir gün hamile kalırsam ilk kadınlar kulubüne yazarım heralde:)
İki gün için az yükselmiş ama saatleri de önemli. Hangi saatlerde verdiniz iki tahlili de ?Kizlar merhaba iki gun once test yaptim silik cikti. Kan verdim hcg 15,80 cikti. Bugun tekrar yaptirdim 26 cikti sizce yukselme normal mi az miEki Görüntüle 2604324
Canım çok çok silik gölge şeklinde ama var gibi sankiKızlar sabah baktığımda bu şekildeydi test sanki var gibi ne dersiniz bi çizgi var gibi
Kaç gün kala çıktı bu canım? Bende aynı testle yapmıştım 2 gün kala, böyle çıktı benim;Kızlar sabah baktığımda bu şekildeydi test sanki var gibi ne dersiniz bi çizgi var gibi
İlkini saat akşamüstü 5 te verdim. İkinciyi oglen 1 de yani 48 saat dolmamis oluyorİki gün için az yükselmiş ama saatleri de önemli. Hangi saatlerde verdiniz iki tahlili de ?
Bi acile filan gitseniz keşkeKızlar bugun idrar testiyle gebe oldugumu oğrendim adetim 14 gün geçti ve suan açık kahve akıntım var kasık ağrımla beraber düşük vs olabilir mi normal mi sizce ? Ptesi kan vericektim umarım bir şey olmaz
Bu belli ama daha sonra test yaptınız mı?Kaç gün kala çıktı bu canım? Bende aynı testle yapmıştım 2 gün kala, böyle çıktı benim;
Birazdan gideceğim fakat burdaki hastaneler kan almaktan başka bir şey yapmıyor inşallah ptesiye kdr bir şey olmaz bebiş varsadaBi acile filan gitseniz keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?