• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar dikkatli bakin hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok test yaptım hep net bir sekilde beyaz çıkıyordu ilk defa test yok normalde en az beş test alıyordum .ilk defa bu şekilde çıktı iki gün önce kahverengi lekelenmem oldu şu anda bilmiyorum adet mi olcam.karnım mi agrıyor inşallah hayırlısı yarın adet olmassa m alacağım test
Valla benimde hep beyazdı ilk kez gölge gibi bisey gördüm sizin gibi hamileyim çok şükür beklemek zor baya ama insallah karsılığını alırsınız

Kızlar çok uzaktan çekiyorsunuz 😊 sizinkinde var gibi benimde 4 5 haftalık gebeyken böyle çıkmıştı silik ama tabi kan testi yaptırmakta fayda var kesin sonuç için
Yakından cektim ama belli olmadı resimde bu şekilde cektim inşallah vardır benimde çok istiyorum cok uğraştık 🤦‍♀

Kizlar merhaba iki gun once test yaptim silik cikti. Kan verdim hcg 15,80 cikti. Bugun tekrar yaptirdim 26 cikti sizce yukselme normal mi az mi
952A880A-4006-43C9-8974-787EF0AE9479.jpeg

Kızlar sabah baktığımda bu şekildeydi test sanki var gibi ne dersiniz bi çizgi var gibi

Eklentiler

• 3E4F8562-59B8-49E0-8D3B-FD87A13306B4.jpeg
    3E4F8562-59B8-49E0-8D3B-FD87A13306B4.jpeg
    65,3 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar sabah baktığımda bu şekildeydi test sanki var gibi ne dersiniz bi çizgi var gibi
Canım çok çok silik gölge şeklinde ama var gibi sanki 🥰 kan versen ya? Çok ikircikli çünkü varsa bile daha çok düşük seviyelerdedir hcg. Kahverengi leke hangi gün gelmişti?
benim kahve leke reglime 3 gün kala geldi ilk. Bende bat günü test yaptım yani leke geldikten sonra 4. Gündü. Erken gebelik testinde bile çıkmadı.negatifti bende sökülemiyorum herhalde dedim. Bekledim. Sonra bi türlü regl olmayıp leke leke devam edince, Kahve lekenin geldiği günden sonra gittim kan verdim 9. Gündü. beta hcg 406 çıkmıştı.:)

Kaç gün kala çıktı bu canım? Bende aynı testle yapmıştım 2 gün kala, böyle çıktı benim;

Eklentiler

• 282D3D2C-BF53-4B14-BE24-8357314AE9DC.jpeg
    282D3D2C-BF53-4B14-BE24-8357314AE9DC.jpeg
    98,6 KB · Görüntüleme: 70
Acele etmeyin adet olmadıysanız eşinizle bol bol ilişki yaşayın ve 15 gun daha bekleyin

Malesef adet oldum hayırlısı ama ilk defa silik çıkınca baya umutlanmıştım

Kızlar bugun idrar testiyle gebe oldugumu oğrendim adetim 14 gün geçti ve suan açık kahve akıntım var kasık ağrımla beraber düşük vs olabilir mi normal mi sizce ? Ptesi kan vericektim umarım bir şey olmaz

Kızlar bugun idrar testiyle gebe oldugumu oğrendim adetim 14 gün geçti ve suan açık kahve akıntım var kasık ağrımla beraber düşük vs olabilir mi normal mi sizce ? Ptesi kan vericektim umarım bir şey olmaz
Bi acile filan gitseniz keşke🤲🏽

Back