KIZLAR DESTEK LÜTFEN!!!

boşver onu ne yaparsa yapsın.anlayabiliyorum seni ilk zamanlar böyle düşünmek zor ama sonrasında sende diyeceksin bak gör:)
ya düşünüyorum da okadar özveride bulun iyi niyetli yaklaş alttan al adam kalsın en ufak bir hareketinde sana tekmeyi bassın en çok buna sinir oluyorum zaten kendisinde aşalık psikolojisi var eğitim ve kültür bakımından kendini ezik hissediyordu bende sürekli onu poh pohladım al işte kendi elimle ne yarattım

Bence olaya kendini sevmekle basla derim...kendini sevsen ve onemsesen seni sevmedigini soyleyen birinin pesinden kosmassin...sen degerli dilmisin? Neden seni istemeyen basindan savan biri icin uzuluyosun? Degmezki...sevmiyormu istemiyor mu sende sevme sende unut...biz kadinlar hep boyle yapiyoruz sevmenin olcusunu hic tutturamiyoruz severken deyim yerindeyse kendimizden geciyoruz onurumuzu yitiriyoruz grurumuzdan geciyoruz hayatimizi degistiriyoruz onun icin sonra bir bakiyoruz fedakarlik yapa yapa herseyimizi yitirmisiz daha fazla onuruju grurunu yitirme ve silkelen derim

çok teşekkür ederim caım kesinlikle haklısın

cute en son çarem o kalmılştı diğer konularımda yazmıştım çivi çiviyi sökermi diye bayaaa tepki aldım
Aman boşver bence tabikide söker
ama sadece takılacaksın ıkı cay uc kahve ıceceksın
sevgılı olma tabıkı
sevgılı olmak ıcın en ıyısını bekelrsın

Aman boşver bence tabikide söker
ama sadece takılacaksın ıkı cay uc kahve ıceceksın
sevgılı olma tabıkı
sevgılı olmak ıcın en ıyısını bekelrsın
ah cute okadar yanlızım ki oturup bunları konuşacak bir arkadaşım yok ondan bu pisliğin peşinden koştum gururumu iki paralık ettim oda benden beter olsun istiyorum

canım kendi elinle bir canavar yaratmak nedir çok iyi biliyorum. adam ilk yıllarda yanına yakışıyor muyum acaba derken kendini ezik hissetmesin diye öyle bi özgüven aşıladım ki beni bıraktı 3 sene sonunda. atlatmak zor oluyor ama çivi çiviyi gerçekten söküyor en azından bende öyle oldu.

ah cute okadar yanlızım ki oturup bunları konuşacak bir arkadaşım yok ondan bu pisliğin peşinden koştum gururumu iki paralık ettim oda benden beter olsun istiyorum
Bence olup olmamasıyla cok ılgılenmemıs olman gerek.
ıllakı kafa bır arkadas bulursun dıye dusunuyorum . sonucta dunyada bır tane erkek yok
oda kaka yapıyor, pis
bırak ya

canım senin yabancı dilinde var sen bana çok fazlasın eğitimlisin kültürlüsün falan derdi aslansın kaplansın diyip adamı ne hale getirdim çivi mantığınıda deneyeceğim

beni nerden görecekki faceden de silmiş istediğim tekşey beni araması ve benim ona resti çekmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…