- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
-
- Konu Sahibi storm_angell
deneyeceğimKitap oku,örgü yap(örgü beni anormal derecede rahatlatıyor terapi gibi)
laflara bak ben sana evlenme teklifi edicektim deeee eeee ne çabuk vazgeçti pislikkkkkonu her yerden engelmekle başla mesela telden whatsapptan face den neyse ortak alanlarınız oralardan engelle uzaklaş
sen uzaklaşmak için bir adım at
geriye çekil o ne yapıcak bir de sen dene
ses çıkmazsa bırak onu hayatına bak hiç kimse vazgeçilmez değildir.
bir şeyden vazgeçmek başka bir şeye merhaba demek için hazırlımış
bunu dene
yalan yav duygu sömürüsü yapmış, sırf sen ona yine umut bağlayasın diye...laflara bak ben sana evlenme teklifi edicektim deeee eeee ne çabuk vazgeçti pislikkkkk
laflara bak ben sana evlenme teklifi edicektim deeee eeee ne çabuk vazgeçti pislikkkkk
gelecek geride görsün ozaman resti çok zoruma gitti söyledikleri seviyorum ama istemiyorummm lafa bakkkyalan yav duygu sömürüsü yapmış, sırf sen ona yine umut bağlayasın diye...
kesinliklee çok haklısınSeviyormuşsa neden bu haldesiniz? Bunlar sen kendini suçlu hisset diye yapılan taktikler. Zeytinyağı gibi üste çıkmak işte. Bir daha ona mesaj atma. Sen attıkça onunda totosu kalkıyor işte. Kitap oku, spor yap, bir kursa yazıl, ben fotoğrafçılık kursuna yazıldım mesela bana ilaç gibi geldi. Hem farklı insanlarla tanışırsın. Bırakın şu adamların bir taraflarını kaldırmayı noluur yaa.
tam tersi bence... aslında sevmiyorum ama istiyorum demek istemiş... istemesi de; yani peşimden koş demek oluyor...gelecek geride görsün ozaman resti çok zoruma gitti söyledikleri seviyorum ama istemiyorummm lafa bakkk
bu adamlara iyilik yaramıyor vallatam tersi bence... aslında sevmiyorum ama istiyorum demek istemiş... istemesi de; yani peşimden koş demek oluyor...
bende dün buradaki arkadaşların önerisi ile elişi yapmaya başladım biraz rahatladım gibi sanırım bende onun sayesinde harika yelekler öreceğim ama o ne yapacak bilmiyorıumbende nişanlımdan ayrıldığımda gidip kursa yazıldım sayesinde çok nefis pastalar yapıyorum.Haftasonlarıda lösev de gönüllü olarak çalışıodum arada bir o da iyi geliodu.Sosyalleşmeye çalış hem sen kafanı dağıtırsın hem o gördükçe delirir
bende dün buradaki arkadaşların önerisi ile elişi yapmaya başladım biraz rahatladım gibi sanırım bende onun sayesinde harika yelekler öreceğim ama o ne yapacak bilmiyorıum