Kızlar deliricem böcek basmış:/

Valla yerimiz dar kılıçbalığı, mecburen üst raflarda da kıyafetlerim vardı. Kitaplar ordaykrn sıktım spreyi köpük gibi oldu heryeri kapladı. Kapadım kapağı bir iki saat sonra bi açtım bitane ölmüş. zaten benim aldığım kitaptan başka kitapta da öyle bişey yok. Sadece o kitap öyle lekeler içinde ve dört böcekle kaplanmış vaziyet.........

Atıcam hepsini. Butik pasta kitabı zaten artık tüm tarifler ele ayağa düştü onlardaki. İnstagram ordaki tariflerden kaynıyo. Yaşadığım korkuyu anlatamam başım döndü kardeşime dedim su ver kötüyüm. Yavrum küçücük su getirdi koluma girdi falan:) heehhe:) kardeş iyi ki var yahu:)

Kıyafetleri direkt yıkasam olmaz mı? İlaçlamaam gerekşr mi? Üst raftaydı ve diğer hiçbişeyde böceğe dair bişey yoktu.

Böcek neden var ki zaten.. Ekosistemmiş döngüymüş. Hher şeyi bu kadar mükemmel yaratan allah buna da bi çözüm bulurdu. Haşerat başa bela değil de ne allah aşkına ya..

Böceklerin larvaları kolay kolay ölmüyor, yüksek ısıda yıkamak lazım. Ben kıyafetler arasında renklilerin olabileceğini tahmin ettiğimden önce ilaçlamanı tavsiye ettim ama sen duruma göre bak canım.

Herşeyim koyu renk rengi de solar tüh yaa.
O yüzden sen kıyafetleri büyük boy bir çöp poşetine doldurup içine pamuk veya süngere sıktığın ilacıda at ve ağzını sıkıca düğümle, 24 saat sonra normal biçimde yıkarsın. Hem kıyafetlere ilaç bulaşmamış olur, hem renkleri solmaz hem garantiye almış olursun.

Kuşcuklar sıcaktan ölmüş heralde dimi:KK43: çok üzğldüm onlara ya. Yeni evliler diyo bide ne güzel anlatmış:KK70:

Kuşlar olur olmaz yere yuva yapınca haliyle ilk huzursuzlukta çekip gidiyorlar olan yumurtadan çıkan yavrulara oluyor. Herhalde ebeveynler beslemek için geri dönmediler yavrular açlıktan öldü.

Evet o yeni evli lafı çok şekerdi :KK70:

O yüzden sen kıyafetleri büyük boy bir çöp poşetine doldurup içine pamuk veya süngere sıktığın ilacıda at ve ağzını sıkıca düğümle, 24 saat sonra normal biçimde yıkarsın. Hem kıyafetlere ilaç bulaşmamış olur, hem renkleri solmaz hem garantiye almış olursun.
Sağol ya yapıcam şimdi. Vaktiyle büyük paralar verdim şimdi almaya durumum da yok senelerdir mis gibi kullanıyorum ziyan olursa içim gider. Pamuğu ilaçlıyp koyıym en iyisi. Bu arada bunca bilgi hangi meslekten geelme:) her konuda ultra bilgilisin kılıç ne işle meşgulsun:)

Sağol ya yapıcam şimdi. Vaktiyle büyük paralar verdim şimdi almaya durumum da yok senelerdir mis gibi kullanıyorum ziyan olursa içim gider. Pamuğu ilaçlıyp koyıym en iyisi. Bu arada bunca bilgi hangi meslekten geelme:) her konuda ultra bilgilisin kılıç ne işle meşgulsun:)

Ahhh keşke her konuda ultra bilgili olsam ama, kendimi geliştirmeye çalışıyorum işte, daha çok yolum var çok :KK70:

İş ve eğitim durumum biraz karışık benim. Şu sıra Medisinal Kimya Doktorası yapıyorum.

X