Kızlar, değerli fikirlerinize ihtiyacım var!

haha de gec

hayat bana kendini öğretiyor!!
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.591
193
163
yaklaşık 6 ay sonra evimizi teslim alacağız inşallah. ama bazı detaylar kafamı karıştırıyor.. banyo da fayans mı yoksa duvar kağıdı mjı daha ii olur? bi de bazı evlerde duvarda çicek kelebek gibi resimler gördüm bunlar nasıl temin edlir nasıl yaptırılçır bilgi verirseniz sevinirim... :26::26:

Bence banyoda (en azından günlük kullanılacaksa) duvar kağıdı çok zor. Fazla kullanılmayacak bir misafir banyosu olsa belki..

Duvara yapıştırılan resimleri de internetten, yapı marketlerden ve pazarlardan edinebilirsin.

Güle güle otur şimdiden..

banyoda duvar kagidi kullanisli olmaz gibime geliyor, hic kimsedede gormedim .
oyumu fayanstan yana kullanacagim canim ... sticker yapistirirsin , yada motifli fayanlar taktirirsin. sahane fayanslar var artik...bir bak dijim sana.

banyo çok kirlenen bir yer.Kireç lekeleri falan zor çıkıyor.Duvar kağıdından bu kirler nasıl çıkacak.Fayans daha uzun ömürlü olur

Yapı malzemeleri satan bir ahpabımız olduğu için biliyorum.
Öyle acayip duvar kağıtları var ki biraz daha zorlasalar çıkar yıka boyutunda..
Banyoda duav kağıdı uygulamasını yaptıklarını duydum ama evi görmedim.
Ama şık duruyordur.
Gerçi artık çok hoş, zarif fayanslarda var..
Çok çok iyi araştırın bence ve o tarz duvar kağıtlarının çok pahalı olduğunu hatırlatayım.

Merhaba fdm,duvar stickerlarını özel alışveriş sitelerinden(markafoni gibi) indirimli olarak takip edersen bulabilirsin.Banyoya duvar kağıdını bende ilk defa duydum.Su ve buhardan kabarır gibime geldi.Bence uzun ömürlü olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…