- 6 Mart 2024
- 6.161
- 9.138
- 118
- Konu Sahibi Prenseslerinannesi
-
İlk haftalarda normal görülüyor kahverengi leke Insallah bişey olmazsonradan çıktığı için biraz tedirginim en iyi doktora gitmek sanırım gebelik yoksa bile kahverengi akıntı korkutuyor
İnşallah varsa sağlıklı bir gebelik olur ilk kızımda 3 aylıkken yaşamıştım kanama ama şükür şuan 6yaşında :)İlk haftalarda normal görülüyor kahverengi leke Insallah bişey olmaz
Nasip pazartesi gebelik olmasada gideceğim çünkü kahverengi akıntı hiç yaşamadım daha önceBence kan testi en net diğerleri güvenilir değil hep pozitif gördüm ama gebelik ılmadı
İnşallah güzel haberler alırsınNasip pazartesi gebelik olmasada gideceğim çünkü kahverengi akıntı hiç yaşamadım daha önce
Teşekkür ederimİnşallah güzel haberler alırsın
sonucunuz ne çıktı acaba gebemisinizNasip pazartesi gebelik olmasada gideceğim çünkü kahverengi akıntı hiç yaşamadım daha önce
Hayır regl oldum doktorum femera başlattısonucunuz ne çıktı acaba gebemisiniz
Kahverengi akıntı kimyasal gebelik mi yaşadınızNasip pazartesi gebelik olmasada gideceğim çünkü kahverengi akıntı hiç yaşamadım daha önce
Kahverengi akıntıdan bir ay önce kimyasal gebelik yaşadım yoğun kanamalıKahverengi akıntı kimyasal gebelik mi yaşadınız
Benim bugün geldi 1 hafta süruyormu çok sancım var şuan böyle mi geçcekKahverengi akıntıdan bir ay önce kimyasal gebelik yaşadım yoğun kanamalı
Bende böyle silik çizgi çıktı ve ben regli oldum tamamen hayal kırıklığı Days doctor almayın aldırmayınKimse yok muuu
Bende böyle silik çizgi çıktı ve ben regli oldum tamamen hayal kırıklığı Days doctor almayın aldırmayınKimse yok muuu
Evet bende regli oldum testten sonraBende böyle silik çizgi çıktı ve ben regli oldum tamamen hayal kırıklığı Days doctor almayın aldırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?