- 13 Aralık 2020
- 51
- 12
- 38
- 29
- Konu Sahibi Prenseslerinannesi
-
Teşekkür ederim canım biraz baktım bir doğru çıkarmış bir yanlış çıkarmış emin olamadım net birşey göremeyinceKesinlikle güvenilir değil hep yalancı pozitif çıkarıyor artımed ve days doctor
Bu güvenilirFrleey marka testlerim ilk yaptığımda net bakamadım yarım sonra baktığımda bu şekildeydi
Şuan için elimde test yok ama yarın alıp denyeceğim geçen ay kimyasal gebeliğim oldu 1 haftaya yakın gün içinde akıntım oluyor silince peçeteye gelen kahverengi beni şüphelendiren o oldu acaba kimyasaldan dolayı olabilir miBaşka markayla sabah tekrar deneyin derim, bu marka çok güvenilir değil
Sonradan beliren çizgi ili bir kaç kişi okudum hamile olduğunu öğrenenlerdeBu güvenilir
Hiç kimyasal gebelik yaşamadım o yüzden bilmiyorum tam olarak ama etkisi o kadar sürmeyebilirŞuan için elimde test yok ama yarın alıp denyeceğim geçen ay kimyasal gebeliğim oldu 1 haftaya yakın gün içinde akıntım oluyor silince peçeteye gelen kahverengi beni şüphelendiren o oldu acaba kimyasaldan dolayı olabilir mi
Hayırlı olsun bebegınızSonradan beliren çizgi ili bir kaç kişi okudum hamile olduğunu öğrenenlerde
kesinlikle güvenilir bir test değil kesinlikle hem deKızlar bende pco var geçen ay kimyasal gebelik geçirdim beta sıfırlandı 15 aralıkta kanama başladı normal regl gibi bitti doktor bir sıkıntın yok dedi fakat reglim bir sonra ki ay gelmedi kasık ağrım aşırı oluyor hafif kahverengi leke geliyor silince her seferinde değil ama günde bir defa falan anca birde 27ocakta sümüksü beyaz içinde damar şeklinde kanlı akıntı geldi ama baya çoktu bugün days doctor test yaptım çoook dikkatli bakınca bir çizgi görünüyor ama güvenilir mi bilemedim yardımcı olur musunuz kan veremiyorum şuan sadece testin güvenirliliğini merak ediyorum
Bende ilk defa geçirdim kafam akıntıdan dolayı karışık o yüzden taktım gebeliğe şükür rabbime iki kızım varHiç kimyasal gebelik yaşamadım o yüzden bilmiyorum tam olarak ama etkisi o kadar sürmeyebilir
Teşekkür ederim ama net bişey olmadığı için sevinemedimHayırlı olsun bebegınız
Yorumunuz için teşekkür ederim farklı test ile denediğim zamn kesinlikle buraya yazacağım konular hep yarım kalıyor bir bilgiye ulaşamadımkesinlikle güvenilir bir test değil kesinlikle hem de
benim o kadar netti ki üstüne bir de o kadar sevinmiştik fakat sonuç tabii ki doğru değildi regl ile sonuçlandı
ve alan herkeste muhakkak aynı şeyi duyuyorum muhakka bir yalanci pozitif çıkarıyor güvenme derim
frleey guvenılır arastırabılirsiniz Trendyol yorumlarına falan bakınTeşekkür ederim ama net bişey olmadığı için sevinemedim
sonucu paylaşırsanız güzel olur :) rica ederimYorumunuz için teşekkür ederim farklı test ile denediğim zamn kesinlikle buraya yazacağım konular hep yarım kalıyor bir bilgiye ulaşamadım
sonradan çıktığı için biraz tedirginim en iyi doktora gitmek sanırım gebelik yoksa bile kahverengi akıntı korkutuyorfrleey guvenılır arastırabılirsiniz Trendyol yorumlarına falan bakın
Tabi ki yarın başka bir test alıp burdan paylaşacağımsonucu paylaşırsanız güzel olur :) rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?