kızlar dayanamıyorum artık...........

canım benim ya,aslında gunlerdir yazdıklarını göruyorum ama bende o kadar kötuyumki,kolum bile kalkmıyor yazmak için.Aynı seyleri yasıyoruz.artık moralim kadar bozukki,herseyin yolunda gitmediği hissi doğuyor içime.Surekli kusuyorum.Ve o bulantı hissi yokmu,sanki işkence.Ağzıma 1 lokma bile girmiyor.5,5 kilo verdim bugun itibariyle.basağrıları desen o biçim,zaten migrenim var.öyle şiddetli ağrıyorki bazen,çıldırıyorum.Hep gececek diye avutuyorum kendimi ama gunler gecmek bilmiyor.Bende artık istanbulda değilim ve test için bile 1 saat yol gitmek gerekiyor adam gibi bi hastaneye ..Allah yardımcımız olsun.biraz daha sabredelimm

sağolun kızlar hepinize....buraya yazınca rahatlıcamı düşünüyorum sanki garip bir duygu...dua edin yeter....

canım seni çok iyi anlıyorum bnde öyleydim midemden öldüm 5.ayda geçiyor .benim yengem kaç ay evine giremedi huylandı hamilelkte oluyor bence başka şeylere yönlen annenlerle kal bi müddet oyalanacak başka şeyler bul .tanıdıkalrınla sevdiğinle sık sık zman geçir atlatmaya çalış annesi kızma bebişide sev onu herşey geçicek kucağına aldığında herşey bitcek

bende üçüncü ayıma girecem benimde çok kötü geçiyo su içsem çıkıyo boğazım tahriş oldu zor yutkunuyorum. Allah hepimizin yardıcısı olsun

Sana ve senin gibi olan herkese Allah acil şifalar versin.Gerçekten çok sıkıntılı bir dönem ama geçecek inşallah..

çok üzüldüm bu sıkıntılarınıza, arkadaşımda 4 . aya kadar çekti feci kılo verdi ama sonra cok rahatladı, neyaplım olcak bunlar demekki, sıkmayın kendıınızı ve moralinizi bozmayın bebeği düşünün.
bu arada ben 5+3 hamileyim çarşamba kalp atışı çin gideceğim , ama hiç birşey hissetmiyorum ne bulantı nede başka birşey, sadece arada kasık ağrılarım oluyor vede halsizlik uyku hali. ben de neden bulantı olmuyor acaba durum kötümü diye endişe ediyorum hiç belirti olmadan geçiren varmı hamileliğini böyle?

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.benim gibi olanları gördükçe onlar için üüzülüyorum ama diyorum ki normalmiş bu.mide bulantısı yaşamadan geçiren çok insan da var ama bizim gibi olanlar da...hayırlısı olsun.dayanmak zoorundayız başka çare yok.anneler ne kadar çok çekiyorlar yaaaaa ......nasıl ödicez haklarını bilmem...

çok üzüldüm bu sıkıntılarınıza, arkadaşımda 4 . aya kadar çekti feci kılo verdi ama sonra cok rahatladı, neyaplım olcak bunlar demekki, sıkmayın kendıınızı ve moralinizi bozmayın bebeği düşünün.
bu arada ben 5+3 hamileyim çarşamba kalp atışı çin gideceğim , ama hiç birşey hissetmiyorum ne bulantı nede başka birşey, sadece arada kasık ağrılarım oluyor vede halsizlik uyku hali. ben de neden bulantı olmuyor acaba durum kötümü diye endişe ediyorum hiç belirti olmadan geçiren varmı hamileliğini böyle?

merhaba 5+3 daha cok erken.. tadını cıkart bu zmanaların.. umarım sende bizler gibi zor gecırmezsın.. benım 6. haftalarda bulantılarım bir basladı kiii cok kou oldum.. 61 kılo ıle hamıle kaldım.. 54 kıloyum.. ve 1.75 boyundayım.. ınanılmaz zor şu 3 ay.. bugun 9+6.oldukk..
bu arada arkadaslar fırsat buldukca yazıyorum sea band denen bileklikleri kullanıyorum.. bılegın ıcıne baskı yapıyor sadece akapuntur gıbı yanı.. bende ıse yaradı.. deneyın cok kotuysenız.... ama ac kalmamak ve az az sık yemek cok onemlı.. birde yedıkten sonra hemen yurumeyın oturun, yada hafif uzanın.. lımon yalamakta etkılı...

limonu bende çok seviyorum ama benim bulantıları geçirmeye ne limon ne kraker ne tuzlu şeyler hiç bir şey geçirmiyor. 11 haftalık oldum ultrasona göre ne zaman bitecek bulantı ve çıkarma
bende 62 kilo hamile kaldım 57 ye düştüm
Allah yardımcımız olsun bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli gelsin inşalllah :))

kızlar peki aranızda bu kadar kusma problemi yasayınca tsh t3 t4 testleri yaptıran oldu mu?benim tshım çok düşük çıktı ve buyuk ihtimalle hipertiroid olmusum.Asırı kusmalar bundan olabilirmiş.Kontrolum var cumartesi.birde bu cıktı basıma anlayacağınız

Ah Şu annelıkler amma zor ya
allah hepınıze yardımcı olsun
Çok ÜzÜldÜm halınıze
hamılelık benıde korkutuyo bu nedenlerden dolayı

X