kızlar dayanamıyorum artık...........

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
dün bütün gün ve gece kustum.baş ağrısı da vardı çok fena....ağzıma bişey alıyorum sanki vücuduma yabancı madde giriyor ve ben çıkartmadan rahatlayamıyorum.nefesim daralıyor kusmazsam ama kusunca da halsizlikten elimi kaldıramıyorum ve habire ağlıyorum.kızlar psikolojim iyice bozuldu......4. ay bitti nerdeyse......napacam ben....

canım ara ara bırseyler yemen lazım
bende hıcbırsey yıyemedıgım zaman sureklı kusuyorum ve bas agrısı cekıyorum

canım doktorunla ırtıbata gec. serum falan takarlar belkı yaz gunu sureklı kusarken su kaybedıyosun cunku...

eşim aradı sabah normal diyor olmazsa hastaneye gidin iğne yapsınlar dedi.yarın da muayenehaneyi alın randevu alın diyor.öyle bir yerde oturuyorusz ki hastane gibi bişey var ama hiçbişey yok içinde. doktorun olduğu hastane de 1 buçuk saat oturduğum yere.kızlar çok zormuş bu iş.............sabah yediklerimi çıkartmadım ama nefesim nasıl daralıyor zor dayanıyorum.....eşim de çok üzülüyor ben ağlayınca ona da üzülüyorum.............dua edin nolur...

eşim aradı sabah normal diyor olmazsa hastaneye gidin iğne yapsınlar dedi.yarın da muayenehaneyi alın randevu alın diyor.öyle bir yerde oturuyorusz ki hastane gibi bişey var ama hiçbişey yok içinde. doktorun olduğu hastane de 1 buçuk saat oturduğum yere.kızlar çok zormuş bu iş.............sabah yediklerimi çıkartmadım ama nefesim nasıl daralıyor zor dayanıyorum.....eşim de çok üzülüyor ben ağlayınca ona da üzülüyorum.............dua edin nolur...

ınsallah en kısa zamand gecer sıkıntıların canım:Saruboceq:

artık dergilerde tv de bebek görmek istemiyorum hamile brini de......o zaman midem iyice bulanıyor....kızlar ben kafayı mı yiyorum acaba?

ayy umarım bı an once gecer barı su falan ıcmeye calıs vucudun su kaybetmesın... gecmıs olsun...

sağolun kızlar hepinize....buraya yazınca rahatlıcamı düşünüyorum sanki garip bir duygu...dua edin yeter....

kusmanın hamileliğe bağlı olduğuna emin misin? yani migrenin falan yok değil mi?

canım senin mide bulantıları yüzünden psikolojin de bozulmuş. Bulantılar için ilaç kullandın mı hiç. Ben dramamine kullanmıştım iyi geliyordu ama doktora danışmadan alma tabii ilaç filan. Sağlık ocağı varsa yakınlarda onlar da belki sana yardımcı olabilir, böyle durumlarda serum takıyorlar. Kendini sürekli kusmaya şartlama, yemeğin yanında sıvı alma, içeceklerini yemekten bir süre sonra iç, sıvılar bulantıyı artırıyor. Ben bulantım olduğunda limon yiyorum, bi de onu dene istersen. Ama sinirlerini yıpratmamaya çalış ve bütün bunların geçici olduğunu, bunun sadece bir süreç olduğunu aklından çıkarma.

Allah yardımcın olsun çok zordur bilirim.Benim 14 haftaya kadar sürmüştü.Senin 4 aylık olmuş inşallah bir an önce rahatlarsın canım

kızlar inşallah.dramamine kullanıyorum ilk başlarda işe yarıyordu ama şimdi pek diil.az önce gene içtim....çok zor çokkkkkkkkkk

bende çok fena oluyordum ama drum bana serum takıyordu bence serum taktırın birde mümkünse 3 5 gun evden uzaklaşın ben banyoyu gördükçede çıkarıyordum tatile gittim düzeld,m:))

Gecmis olsun canim normalde 3 ay suruyor bu mide mulantilari ama daha fazla surenlerde var tabi hic kolay degil bende cok fenaydim ama ilk uc ay sonra gecti simdi o donemlerde izledigim programlari bile izleyemiyorum bana o gunleri hatirlatiyor dusun artik ben de reklamlari izleyemezdim bir de inadina hep yiyecek icecek reklami koyuyorlar gorur gormez basima agrilar giriyodu midem bulaniyodu ama gecti o yuzden sende biraz daha dayan gececek.

normalde 16 haftadan sonra bitiyor mide bulantıları.o günleri düşünmek bile istemiyorum seninde birkaç haftaya kadar geçer canım biraz daha sabır...

Bende senin gibiyim canım merak etme
3. ay doldu ama hala devam ediyor
Üzme kendini geçecek bu günler

dün bütün gün ve gece kustum.baş ağrısı da vardı çok fena....ağzıma bişey alıyorum sanki vücuduma yabancı madde giriyor ve ben çıkartmadan rahatlayamıyorum.nefesim daralıyor kusmazsam ama kusunca da halsizlikten elimi kaldıramıyorum ve habire ağlıyorum.kızlar psikolojim iyice bozuldu......4. ay bitti nerdeyse......napacam ben....

canım sen hala çekiomusun bu bulantıları yaaa.ne kadar zor olduğunu biliyorum ilk gebeliğimde ben de böyleydim çok kötüydüm.sanırım allah da benim bu yükü taşıyamayacağıma karar verdi ki aldı elimden.neyse şimdiki hamileliğim sabah bulantıları dışında iyi geçiyo.gerçekten çok zor allah kolaylık versin.benim annem de doğuma girene kadar kusmuş.ama onun migreni var ikisi birbirini tetiklermiş ve 9 ay bulantı çekmiş.senin biraz da psikolojik.azıcık kendini telekin etmeye çalış.biliyorum çok zor ama önünde daha 5 ay var.başa çıkabilmen için bişiler yapman lazım.kendini bişilerle oyalamaya çalış ne bileyim.umarım bir an önce kurtulursun bu sıkıntılarından.sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

Oncelikle gecmis olsun..Bulantilar kisiden kisiye degisiyor sanirim bende neredeyse 9 ay cektim bulantilari 7-8 aya kadarda sabah cikartmalari ki ilk aylarda senin gibi hatta daha beter bir sekildeydi diyebilirim..Ama bitti iste..Simdi bebegim 1 haftalik kucagimda..Inan o kadar zor bir hamilelikten sonra kizimin yuzunu seyrederken o sIKIntilar degil 9 ay 2 yil surse bile deger diyorum...Sende boyle dusun biliyorum cok cok zor ama sonrasinda melegine kavusacaksin bunlari dusun..Yoksa gecmez bu donem....

X