bunu yazarken bile sinirden hüngür hüngür ağlıyorum. ellerim titriyor. bugün çok kötüydü kızlar şimdi bizim orkestrada bir hoca var işte camdaydı bizde dışarıda duruyorduk arkadaşlarla arkadaşın biri bir espri yaptı bizimle geziye gelmeyen (gezi vardı) top olsun dedi bizde güldük. sonra camda o hoca bize baktı bende aaa x hoca gelmeyen top dedim yanımızda bir yaşlı adam vardı dediki sen kime hakaret ediyorsun dedi bana bedne hiçkimseye beyefendi siz kendi işinize bakarsanız daha iyi olur dedim sonra sen bana hakeret edemezsin demezmi ben orada içimden yuh dedim sonra çıakrdı polis kartını ben polisim böyle konuşamazsın dedi karısıyla gitti ünvsitenin.rektör yardımcısına ne dese beğenirsiniz arkadaşlar: demişki, bu kız x hocaya top demişş ya allah kuru iftiradan sakınsın bu kaçıncı ya ne istiyorlar benden ailemde mevkielri olanları çağırdım babam başkomiser ve şimdi okula gidip arkadaşı olan rektör yardımcısını ayağı kaldıracak adam resmen bana yalancı dedi inkar etme sen dersin dedi x hocamada rezil oldum onu çok seviyorum ben işte arkadaşlar geldi sağolsunlar canlarım sana birşey yapan karşısında beni bulur dediler hocyada gitmiş hocam melis katiyen öyle birşey demedi aramızda adamla geçen diyaloğu anlatmışlar yok adam yine inanmıyor ben ne yapayım şimdi ağlıyorum arkadaşlar ağlama ağladıkça haksız olursun diyorlar doğrumu diyorlar güçlü olgun olursam ve herşeyi adam akıllı sakin anlatırsam bi sorun olmaz demi geleceğim tehlikede lütfen bi akıl verin:a015::çok üzgünüm:
hayır arkadaşlar ben hocaya top demedim adam orda bağırdı bana bende beyefendi size birşey diyen yok siz kendi işinize bakın dedim üstelik mevkilerden çağırmamın nedeni adam polis ve kafaya tkamış beni zarar verecek illa babamda başkomsier o adam hakkında soruşturma açmasını istedim
saol cnm kimsede konuyu bilmeden dalgasına yazıyor anlayıpta halimi bana teseeli verenler çok sağolsun çok ihiyacım var soruştumaya gelincede aileme hakaret eden polis polisse haddini bilecek!Ters bir kaza olmuş canım...
Ama ağlamayı bırakıp, soğğukkanlı hareket etmeni tavsiye ederim...
İstersen, elini yüzünü yıka, biraz kafanı dinle ve sonra da, lafı üstüne alınan komisere gidip tatlı bir dille, olayı baştan sona anlat...
Ardından hocanın gönlünü alırsın. Her şey düzelir merak etme...
Güzel bir dille anlatırsan anlayacaklarını sanıyorum...
Olayı kıdem yarışına sokmasaymışsın daha iyi olurmuş diye düşünüyorum...
Artık olan olmuş... Ben düzeleceğini düşünüyorum...
Üzme canını... :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?