saol cnm kimsede konuyu bilmeden dalgasına yazıyor anlayıpta halimi bana teseeli verenler çok sağolsun çok ihiyacım var soruştumaya gelincede aileme hakaret eden polis polisse haddini bilecek!
melis yapman gereken en doğru şey bu işi "benim babam senin babanı döver" kulvarından çıkarip o yaşlı polisten özür dilemek ve olayı tatlıya bağlamak
yüzde yüz haklı bile olsan bırak büyüklük sende kalsın
sidik yarişina döndürmeyin işi
sen büyüklük yap özür dile gerisi polis amcamıza kalmış hihoyyyt
bende okulda hep ne yazıkki erkek öğretmenlerim tarafından tacize uğrardım özellikle rehberlik hocası.. o yüzden okuldan soğumuştum üniversiteden bile okul dönemim bi kabus gibiydi kimseye söyleyemedim okul hayatım bitmesin diye çünkü bunu yapan terbiyesiz yakışıklığı beş para etmez afadersiniz şerefsiz diyeceğim işte o insanlar beni sürekli iftiralara maruz bırakıyorlardı bu yüzden katlandım bana pis elleriyle dokunmalarına erkeklerden soğudum hatta psikoloğa gittim allahım kimseye yaşatmasın inşallahh dünya çok bozulduu nereye gidiyoruz belli değill:çok üzgünüm:
bak işte oda hocaya öyle dediğimi anladıı demedim sadece zincirleme oldu hocayı görünce aaaa x hoca dedik sonra o lafı arkadaşlar söyledi bende dedim zaten şimdi görüştük rektörle konuyu anlattık polisin yanlış anlaması olduğu ispatlandı arkadaşlarla babamda peki dedi kızım sende artık böyle konuşan arkaşalarının lafını tekrar etme dediCanım benim, bak ailene hakaret etti diye polise haddini bildirmek istiyorsun iyi hoş güzel..
Ya sen hocana Top derken ne yapmış oluyorsun?
Hoca bunu duymadı diye hakaret olmuyor mu senin söylediğin?
Sana haddini kim bildirmeli bu durumda?
Ne güzel çifte standart bu ya.
Lütfen biraz da kendi hatalarımızı görüp kabullenelim...
ya biraz yazdığınız mesajlara göz gezdirdim de
sizin karakterinizde ciddi sorunlar olduğunu fark ettim
evli insanlara aşık olmalar filan..
ve dediklerinizde tutarsızlıklar var
biraz şımarık ve umarsız yetiştirilmişsiniz sanırım
yine diyorum o polisin de biraz haddini aştığı, olayı gereksiz büyüttüğü doğru ama siz olayları iyice garip ve yanlış hale getirmekten başka bir şey yapmıyorsunuz.
neyse hayatınızda başarılı olursunuz umarım
nasıl olacaksa bu mentaliteyle..
ya biraz yazdığınız mesajlara göz gezdirdim de
sizin karakterinizde ciddi sorunlar olduğunu fark ettim
evli insanlara aşık olmalar filan..
ve dediklerinizde tutarsızlıklar var
biraz şımarık ve umarsız yetiştirilmişsiniz sanırım
yine diyorum o polisin de biraz haddini aştığı, olayı gereksiz büyüttüğü doğru ama siz olayları iyice garip ve yanlış hale getirmekten başka bir şey yapmıyorsunuz.
ya aslında içimden bir ses böyle bir şey olmadı da diyor ama hadi neyse
neyse hayatınızda başarılı olursunuz umarım
nasıl olacaksa bu mentaliteyle..
çerim çiçeğim ama bi de olayı polis amcadan dinlemek lazım değil mi
bir polis hele hele yaşını başını almiş emekli bir polis ileri derecede kompleks sahibi değilse şayet böylesi bir olayı bu denli büyütmez gibi geliyor bana
görmüş geçirmiştir neticede....
toy değil ki incir cekirdeğini doldurmayacak bi mevzudan ötürü taa rektöre çıksın...
eksik aktarılan bişiyler var gibi geliyi baa şu an da
biri bizinnen kafa bulii şikerim:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?