Teşekkür ederim inşallah hepimiz için,Çok korkucak birşey yok ki daha baştan böyle düşünürseniz boşuna stres yaşarsınız. Zaten odaya girdikten sonra uyutulucaksınız, uyandığınızda ameliyat çoktan bitmiş gitmiş. Biraz sersemlik yaşarsınız başta ama meyve suyu ve kraker yiyin denmişti bizde daha da kendinize geliyorsunuz.
Bazı arkadaşlar hiç ağrı çekmeden normal yürüyüp gittiler ben mesela hafiften bir alt karın ağrısı çekmiştim, yürürken sanki bir dolgunluk varmış gibi ama normal yürüyerek gayet kendimi iyi hissederek çıkmıştım.
Hastaneden gelince yatıp uyumuş dinlenmiştim, yumurta çok olabiliyorsa ağrı ona göre birkaç gün daha sürebiliyor ama öyle korkutucak ağrılar değil.
Rabbim şifa versin çok çok güzel geçsin herşey sizin için
Bende olalı 3 gün oldu.. yumurtaların durumu nedir acaba kaç tane toplandı kaç tanesi döllendiBen dün oldum. Hiç korkacak bir şey yokmuş. Gözümü işlem odasında kapattım, açtığımda yatağımdaydım. Sadece ilk çıkınca regl ağrısı gibi ağrım vardı tüm gün sürecek diye korktum ama 10 dkda geçti gitti:) işlem sonrası vajinaya kanama için tampon koymuşlar gelip onu çıkardılar, çok komikti sihirbazların ağızdan metrelerce mendil çıkarması gibiçek çek bitmedi güldük tampon da temiz çıktı hiç kanama olmadı. Hiç korkmayın. Sadece bugün aşırı bir şişkinlik ve gaz durumum var benim, işlemle alakalı mı bilmiyorum
Hiç sorma canımBende olalı 3 gün oldu.. yumurtaların durumu nedir acaba kaç tane toplandı kaç tanesi döllendi
Yaaa çok üzüldüm hayırlısı olsun pes etmek yokHiç sorma canım14 toplandı 9’u olgun, 8 döllendi. Ama sonradan gelişimleri yavaşladı, 5.güne hiç transfer etmeye uygun embriyo kalmadı.
Anladım hayırlısı olsun. Beni üç gün arayıp bilgilendirme yaptılar 4.gun aramiycaz cikartmiyoruz dediler inşallah hepsi 5. Günü görürBeni 2.gün ve 5.gün aradılar sadece. 2.gün bir problem yoktu 8 tanesi de bölünmeye devam etti, 5.gün aradıklarında gelişimleri yavaş gidiyor dediler, normalde 5.gün blastokist olmalı ama olamadılar. 6.gün öğleden sonra iki tanesi blastokist oldu ama kaliteleri iyi değil dendi. yine de nolur donmaz dondurmuşlar, ama doktor transfere sıcak bakmıyor sanırım. Henüz yüz yüze görüşmedim.
İnşallah hepsi iyi kaliteyle 5 günü görür canım:))Anladım hayırlısı olsun. Beni üç gün arayıp bilgilendirme yaptılar 4.gun aramiycaz cikartmiyoruz dediler inşallah hepsi 5. Günü görürbenim sadece 4 yumurtam toplandi ve döllendi inşallah benimle devam ederler dua et
Neden öyle olmuş peki siz hangi hastanede yaptırmıştınız acabaHiç sorma canım14 toplandı 9’u olgun, 8 döllendi. Ama sonradan gelişimleri yavaşladı, 5.güne hiç transfer etmeye uygun embriyo kalmadı.
Bilemiyorum, heralde kalite kötüydü. Ben bu mesajı yazdıktan sonra 6.günde zar zor iki embriyom gelişmiş orta kalite, dondurmuşlar onları. Ama belki onları transfer ettirmem, doktorumla telefonda görüştüm haftaya yanına gideceğim. Sperm ve yumurta kalitesi geliştirmeye odaklanıp tekrar opu yapabiliriz iki üç ay sonra.Neden öyle olmuş peki siz hangi hastanede yaptırmıştınız acaba
Hayırlısı olsun inşallahBilemiyorum, heralde kalite kötüydü. Ben bu mesajı yazdıktan sonra 6.günde zar zor iki embriyom gelişmiş orta kalite, dondurmuşlar onları. Ama belki onları transfer ettirmem, doktorumla telefonda görüştüm haftaya yanına gideceğim. Sperm ve yumurta kalitesi geliştirmeye odaklanıp tekrar opu yapabiliriz iki üç ay sonra.
Anladım umarım sağlıklı embriyolarınız oluşur tüp bebeğe başkanınızdan sorun eş kaynaklı mı pekiBilemiyorum, heralde kalite kötüydü. Ben bu mesajı yazdıktan sonra 6.günde zar zor iki embriyom gelişmiş orta kalite, dondurmuşlar onları. Ama belki onları transfer ettirmem, doktorumla telefonda görüştüm haftaya yanına gideceğim. Sperm ve yumurta kalitesi geliştirmeye odaklanıp tekrar opu yapabiliriz iki üç ay sonra.
Hayır sebebi bilinmeyen infertilite, ikimizin de değerleri iyi fakat olmadı 1,5 yıldırAnladım umarım sağlıklı embriyolarınız oluşur tüp bebeğe başkanınızdan sorun eş kaynaklı mı peki
Anladım inşallah bi an önce dolar kucağınızHayır sebebi bilinmeyen infertilite, ikimizin de değerleri iyi fakat olmadı 1,5 yıldır
Olacak inşallah Allah'ın izniyleHayır sebebi bilinmeyen infertilite, ikimizin de değerleri iyi fakat olmadı 1,5 yıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?