• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar cokkk acillll

Birhayalinpesinde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2021
232
295
53
Kızlar ben 19 yaşında erken menopoza girdim ve ondan sonra doğum kontrol haplarını kullanmadan hiç kendi kendime regli olamadim şuan 22 yaşımdayim bu gün regli oldum kendi kendime cok şaşkınım benimn gibi 3 sene sonra regli olan varmı internetten baktım pek de iyi şeyler yazamisslar korktum biraz açıkçası lütfen bilgisi olanlar yazssin

Kızlar ben 19 yaşında erken menopoza girdim ve ondan sonra doğum kontrol haplarını kullanmadan hiç kendi kendime regli olamadim şuan 22 yaşımdayim bu gün regli oldum kendi kendime cok şaşkınım benimn gibi 3 sene sonra regli olan varmı internetten baktım pek de iyi şeyler yazamisslar korktum biraz açıkçası lütfen bilgisi olanlar yazssin
sen simdi dogal olmayan yumurtlamasız bı sekılde ılac etkısıyle rahmin kalınlasıp dokulmesı seklınde adet oluyosun. ılac kullanmazsan kendılıgınden hıc bı sekılde adet olmazsın cunku yumurtlama yoktur kanama nereden kaynaklı anlayamazsın hormonal olabılır bi dolu sey var dr gormesı lazm. internetten bakma sen doktora gıt bence kanama nedenıne baksınlar ıhmal etme oyle bıseyı allah korusun.

Back