• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok üzgünüm

Busrapink

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2023
277
137
23
Kızlar rahim filminde rahim t şeklinde ve sağ tüp tıkalı ve sağ tarafta sıvı birikmiş dendi. Histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı ile düzeltcez dendi. Ameliyata girdim çıktım. Neyse iki tüpün birden bağlanmış. Çok üzgünüm. 😭

Kızlar rahim filminde rahim t şeklinde ve sağ tüp tıkalı ve sağ tarafta sıvı birikmiş dendi. Histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı ile düzeltcez dendi. Ameliyata girdim çıktım. Neyse iki tüpün birden bağlanmış. Çok üzgünüm. 😭
Duzeltme dedikleri ikisini birden baglatmak miymis yani?
Çok gecmis olsun

Rahmi düzeltip tek tüp ile hamile kalabilirdin neden böyle bir şey yaptırdınız ben anlamadım yani doktor neden böyle bişey yaptı onayın olmadan??

Gecmıs olsun . Şuan eşiniz alsın tüm amelıyat bilgilerını hasta dosyanızı rahim filminizi başka bi doktora sorun ve gerçekten yapılması gereken var ve yapılmadıysa hakkınızı arayın . tüp bebek şansınız var falan derlerse bunu tatlılıkla onaylamayın tüp bebekle de yıllarca bulamayanlar var

Back