Erken gebelik testi ile mi yaptınız? Onların güvenirliği %100 değil maalesef, hatta yanıltıcı olduğu durumlar da olabiliyormuş. Testte negatif çıktığını görüp ağır iş yapanlar veya ilaç alanlar gibiBugün aşılamamın 10 günü ve gebelik testi yaptım hiç silik çizgi bile çıkmadı
Reglime 8 gün var olsa görünürdü deilmi
Yada negatif çıkıp sonradan pozitif olan varmı
Aşılamanın 10.gününde test yapmıştım silik çıkmıştı. Bir heyecan gidip kan verdim 0.100 çıktı. Bence tutmadıysa idrar testinde çıkmaması çok daha iyi.Bugün aşılamamın 10 günü ve gebelik testi yaptım hiç silik çizgi bile çıkmadı
Yok ucuz testle yaptım 5 liralık olandanErken gebelik testi ile mi yaptınız? Onların güvenirliği %100 değil maalesef, hatta yanıltıcı olduğu durumlar da olabiliyormuş. Testte negatif çıktığını görüp ağır iş yapanlar veya ilaç alanlar gibi
Eğer normal gebelik testi yaptıysanız onun için de henüz erken olabilir. Beta hcg’nin idrara geçmesi için bi kaç gün daha bekleyin, hatta en iyisi adetinize yakın bi günde yapın, böylece yıpranıp kendinizi üzmemiş olursunuz.
Allah gönlünüze göre versin
Sonradan pozitif oldu su damlattım yinede hafif siliklik var ama bilmiyorum siz neden aşılama yapıyosunu yani sorun nedirAşılamanın 10.gününde test yapmıştım silik çıkmıştı. Bir heyecan gidip kan verdim 0.100 çıktı. Bence tutmadıysa idrar testinde çıkmaması çok daha iyi.
En erken 7 gün kala hayalet çizgi çıkar. O da baya hayalet olur. Ben 5 gün kala halüsinasyon olabilme ihtimali yüksek sadece benim görebildiğim bi çizgi görmüştüm ertesi gün tekrar yaptım tekrar yaptım tekrar tekrar tam 5 gün boyunca devam ettimBugün aşılamamın 10 günü ve gebelik testi yaptım hiç silik çizgi bile çıkmadı
Hamile kalamıyorum hicbir sekilde 2 yıl oluyor. Aşılama da tutmadı tüp bebeğe basladık.Sonradan pozitif oldu su damlattım yinede hafif siliklik var ama bilmiyorum siz neden aşılama yapıyosunu yani sorun nedir
En güzeli tüp bebek sende problem yoksa Allah’ın izni ile olur rahat olHamile kalamıyorum hicbir sekilde 2 yıl oluyor. Aşılama da tutmadı tüp bebeğe basladık.
Ben aşılamadan anlamıyorum ama adetine 8 gün varken normal gebelik bile belli olmaz diye biliyorum çok erken yapmışsın moralini bozma bende pazartesi catlatma iğnesi oldum doktor test yapmak için adet gününü bekle dediBugün aşılamamın 10 günü ve gebelik testi yaptım hiç silik çizgi bile çıkmadı
Anladım canım yapanlar çok vardı belki çıkar dEdim ama yok tık yokBen aşılamadan anlamıyorum ama adetine 8 gün varken normal gebelik bile belli olmaz diye biliyorum çok erken yapmışsın moralini bozma bende pazartesi catlatma iğnesi oldum doktor test yapmak için adet gününü bekle dedi
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin banada eşimle biraz bozuğuz şuan ilaç gibi gelirdİ banaEn erken 7 gün kala hayalet çizgi çıkar. O da baya hayalet olur. Ben 5 gün kala halüsinasyon olabilme ihtimali yüksek sadece benim görebildiğim bi çizgi görmüştüm ertesi gün tekrar yaptım tekrar yaptım tekrar tekrar tam 5 gün boyunca devam ettimRabbim gönlünüze göre versin inşallah sağlıklı hayırlı meleginiz ailenize katılır
Allah izin verirse Ekim ayında dondurulmuş transfer olacak o zamana kadar beklemedeyiz.En güzeli tüp bebek sende problem yoksa Allah’ın izni ile olur rahat ol
Allahım inşallah tutar inşallah ay benim bugün göğsüm çok sızlıyo ya acayip ağrı giriyo göğüslerim elimi vurunca ağrı yok ama sızlıyo acaba hamilemiyim yaAllah izin verirse Ekim ayında dondurulmuş transfer olacak o zamana kadar beklemedeyiz.
ooo sen şimdide strese girmişssin rahatla bi:) benim teste cıkmadı canım kan da cıktıı merka etme henuz erken cıkar dahaBugün aşılamamın 10 günü ve gebelik testi yaptım hiç silik çizgi bile çıkmadı
Canım Allah aşkına üstüne basa basa söylüyorum erken gebelik testi hiç güvenilir değil ben yaptım ve negatif çıkmıştı o hafta bir şey yok diye öyle ağır işler yaptım ki lütfen biraz daha sabırlı olBugün aşılamamın 10 günü ve gebelik testi yaptım hiç silik çizgi bile çıkmadı
Hahahahhahahaha ay 2 buçuk senedir yollarını gözlüyorumooo sen şimdide strese girmişssin rahatla bi:) benim teste cıkmadı canım kan da cıktıı merka etme henuz erken cıkar daha
Aynen zaten bugün yapmadım pazartesi kan testi yapıcam bugün çok göğsüm sızlıyoCanım Allah aşkına üstüne basa basa söylüyorum erken gebelik testi hiç güvenilir değil ben yaptım ve negatif çıkmıştı o hafta bir şey yok diye öyle ağır işler yaptım ki lütfen biraz daha sabırlı ol
Seninde göğüslerin sızlıyomuyduooo sen şimdide strese girmişssin rahatla bi:) benim teste cıkmadı canım kan da cıktıı merka etme henuz erken cıkar daha
Göğüs sızlaması en büyük belirti canım umut vermek istemem ama inşallah vardır ben öyle anlamıştım gebeliğimi Rabbim isteyen herkese nasip etsinAynen zaten bugün yapmadım pazartesi kan testi yapıcam bugün çok göğsüm sızlıyo
4,5 senede benim oldu allahab başka çaremiz yok bekleyecegiz:)Hahahahhahahaha ay 2 buçuk senedir yollarını gözlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?