• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok üzgünüm yardım edin

Göğüs sızlaması en büyük belirti canım umut vermek istemem ama inşallah vardır ben öyle anlamıştım gebeliğimi Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Ayyy inşallah inşallah valla bıçak saplanmış gibi oluyo ama elimi bastırınca ağrı yok sizinde öylemiydi

Allahım inşallah tutar inşallah ay benim bugün göğsüm çok sızlıyo ya acayip ağrı giriyo göğüslerim elimi vurunca ağrı yok ama sızlıyo acaba hamilemiyim ya🙈🙈🙈
Test yapmadan bilemezsin canım malesef. Adetin kaç gün gecikti?

Bugün aşılamamın 10 günü ve gebelik testi yaptım hiç silik çizgi bile çıkmadı
Reglime 8 gün var olsa görünürdü deilmi
Yada negatif çıkıp sonradan pozitif olan varmı
Canim başarı şansı yüzde 8-10 arası malesef aşılamanın... Benim tutmadı. İns sizin olur.

Ben çok ilaç kullanmadım sadece 5 gün femara kuşandım ve iğne
Yani çatlatma iğnesi birgün tek vurdum
E daha cok erken o zaman idrar testinde çıkmaz. Aşılama günü sayılmıyor bu arada. Ilk deneme mi?
o zaman 10 günü😂😂😂 dün test yaptım sonradan silik çıktı sonra su damlattım hani buharlaşmazysa diye halla silik çizgi var zor be beklemek 😂😂😂

niye aaşılamayla ugrasıyorsun canım keşke en baştan yaptırsaydın tutma oranı düşük ,boşa zamanı geçiyor insanın
Evet ama doktor böyle kalabileceğimi söyledi sorununuz çok büyük deil zaten ikincide tutmazsa tüp yapıcam

Evet ilk bende problem yok ama eşimde vardı onada doktor değerler kötü deil bu değerle hamile kalanlar var dedi
Aman doktorlara da inanasım gelmiyor artık. Benim doktorum aşılamada tutar bu kesin dedi tutmadı. Şu transfer bir olsun ikinci için 3 ay ara vermeyi düşünüyorum

Aman doktorlara da inanasım gelmiyor artık. Benim doktorum aşılamada tutar bu kesin dedi tutmadı. Şu transfer bir olsun ikinci için 3 ay ara vermeyi düşünüyorum
He valla bu devirde güvenemiyosnki bide bir sürü para alıyorlar yani tabi tutar derler 😂😂😂

Back
X