kızlar çok üzgünüm hastaneden aradılar

Allah yardımcınız olsun canısı
inş herşey düzelir az sık dişini bebeğin iyileşicek die düşün

Allah yardımcınız olsun.Dilerim en kısa zamanda sağlıklı günlerde birlikte olursunuz.Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah üzülme..Bol bol dua et.Allah gönlünüzün muradını versin inşallah

Canim benim allah sifalar versin sen guclu olacaksinki bebisinde guclu olsun dimi dualarimiz seninleee guzel haberlerini bekliyoruzzzz

Canım çok çok geçmiş olsun öncelikle ama kendini bu kadar bırakma emin ol bebişin en kısa zamanda küvezden çıkacak ve sende kucağına alıp doya doya koklayacaksın yavrunu....Bende erken doğum yaptım doğum ertesi beni taburcu ettiler ama bebeğim solunum güçlüğü çektiği için 10 gün küvezde kaldı üstüne bide sarılık oldu inan bana bende çok zor günler geçirdim çok ağladım ama çok şükür şimdi bebeğim kollarımda ...sarılığı hala devam ediyor yine gelip gidiyoruz hastaneye ama en azından bi tehlikesi yok diye şükrediyorum tabiki...İnşallah senin bebeğinde sağlıkla çıkıcak hastaneden moralini bozma sütünü evde sağmayı ihmal etme bu arada...Dualarımız senin için canım sevgiler.......

canim cok cok gecmis olsun
bu durumlarda aslinda bundan fazlasida gelmiyor insanin elinden
allahim sana ve esine güc versinki bebeginizin yaninda olun ve dua edelimki bebegin en yakin zamanda sana kavussun sende bebegine kavus eminim ki birsey olmayacak ve bebeginle uzun ömürler gecirirsin insallah

canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin.bebegin inşallah saglıgına kavuşacak.dualarım seninle ve bebeginle.

canım bebegine acil şifa diliyorum umarım biran önce iyileşir de kucagına alırsın. Allah yardımcınız olsun

Canım çok geçmiş olsun inşallah bebişin çabucak iyileşir,onu kollarına alacakasın inşallah annesi..amin yarabbim..:Saruboceq::teselli:

tanger canım arkadasım;
cok merak edıyorum nasıl durumu bır haber ver nolur
dualarım bebegımızle canım benım
en kısa surede ıyılesecek ınsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…