kızlar çok üzgünüm hastaneden aradılar

tanger

ben, oğlum ve aşkım
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
3.391
209
173
- Yurtdışı
arkadaşlar dualarınız için teşekkür ederim bu gün daha gidemedim hastaneye çünkü hastaneden arayıp bebeğin oksıjenını çıkarttıklarını ama kedını toparlayamadığını söledıler bu gün 4 de dr gelıyomuş bide kalp grafisi çekilecek allahım inşallah bişey çıkmaz.bu arada ben de emziremediğim için göğüslerim doldu iyice sağıyorum ama yeterlı gelmıyo ama bebeğim iyi olsun ben herşeye razıyım bu gün 4 de eşim türkiyede oluyo gelse belki biraz daha rahat ederim. ne yapacağımı bilmiyorum kendimi çok yorgun hissediyorum ve üzgün.bebeğim orda ölece yatıyo belki bu günde çıkamayacak içim çok acıyo anne olmak çok farklı bi duygu senağlama senağlama rabbım hepimizin yavrularına sağlık ve şifa versın aminn:Saruboceq::Saruboceq:senağlama

geçmiş olsn canım inşallah biran önce yavruna kavuşrsun

ay üzülüdüm bebeğine ya Rabbim sana bağışlasın onu İnşallah bir an önce alırsın kucağına Allah'ım nerde varsa yardım etsin bol bol dua et sende içini ferah tut.

Arkadaşım az sabret. hemen yelkenleri indirme bakalım. Bebeğine birşeycik olmayacak Allahın izniyle. Varsın bugün çıkmasın ama yeterki iyileşsin.:teselli:

evet çok zor bi durum ama allah beterin beterinden saklasın sabret güzelim bu günlerde geçecek ve sen ogluşunla güzel günler geçireceksinizzz

Oğluşun iyi olacak Allahın izniyle,sen kendini üzme canım hiç.Eşin de gelecekmiş,biraz daha rahatlarsın şimdi hem.

Çookk geçmiş olsun. Ben senin neler hissettiğinin inan çok iyi anlıyorum. Erken doğum yaptım ve hep küveze girecek ihtimali vardı oğlumun. Çok şükür gerek kalmadı ama hastanede 4 ay boyunca birlikte yattığım arkadaşlarımın hemen hepsinin bebekleri aylarca küvezde kaldı. Onlarla birlikte hastaneye gittim, onlarla birlikte ağladım, endişelendim, sevindim. Hepsinin bebekleri hamdolsun çok iyi. iyi düşün iyi olsun. Sende bebeğine kavuşacaksın. Yenidoğan bakımı inan bana çok iyi. Dualarım seninle .. Sevgiler..

canım gerçekten bak sen zaten hemşiresin meslektaşlarının ne denli iyi ilgilendiklerini biliyorsundur, içini rahat tut biliyorsun benim kızımda 1 hafta kuvezde kaldı aynı bende senin hissettiklerini hissettim, iyi düşün iyi olsun biz hepimiz yanındayız ,üzme kendini ,mutlaka Allah duaları kabul eder, yavrunla koklaşırsın,gerçekten yeterki bebişin iyi olsun hsatanede olsun farkedermi,sabır kasrdeşim, sabrın sonu selamet.... sevgilerimle güzel anne:1hug:

canım cok gecmış olsun ınsanlah bebısıne bırsey olmaz..
dualarımız senınle
guclu olman gerek bebegının sana ıhtıyacı var

dua et annesi, bol bol dua et.. Rabbim hayırlısıyla hastaneden kurtulup sıcacık yuvanıza gitmeyi nasip eylesin inşallah a.s.

canım çok mu erken doğdu bebeğin?benimde erken doğum riskim var.oğlum erkenden gelmek istiyor.hangi hastanede doğum yaptın?allahın izniyle hiçbirşey olmaz.üzme kendini.bak böyle bizlere yaz dur tamam mı?içini rahatlat.ok.hadi bakalım bir anne güçlü olmalı...rabbim onu korur emin ol

canım o minik kalp sapasağlam atmaya devam edecek... göreceksin... ve kısa zamanda toparlanıp sıcacık kucağına gelecek senin.... üzülme arkadaşım... git hastaneye ve yavruna uzaktanda olsa bak... o; orada olduğumu hissedecektir eminim ki.... dualarım seninle........

bencede cnm ya arkadaşım merveseyy güzel demiş bir annne güçlü olmalı allah senin dularınla bebeğini sana bağışlar inş. geçmiş olsun inş bebeğin çıkar hastaneden annesinin kucağına kavuşurr..:ecrin_bebek:

SELAM TANGER ::canım çok üzüldüm.Allahım ne olur bebelerimizi bize bağışla.Tanger inşallah düzelir canım bebişin hayırlısı ile kucağına alırsın.Güçlü ol dualarımız seninle canım..

geçmiş olsun canım Allah şifa versin seninde yardımcın olsun
inşallah bebeğin bi an önce iyileşir :Saruboceq:

çok gecmiş olsun içimden bi ses iyi olacak diyor bebişinin saağlığna duacıyım....
sen kendine iyi bak bebişin çıkınca zımba gibi bir anne bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…