kızlar çok sinirliyimmmmm

kardelen_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
472
3
38
slm hanımlar , 28. haftamdayım. ve bu hafta ortaya çıktığını farkettiğim bi durum var. ÇOOOOK SİNİRLİYİMÇok üzgünüm çoook. bu hafta başladı ve sinirlenince ellerim uyuşuyor . ayrıcada ellerimin üstüne kırmızı noktacıklar çıkıyorfisfisfis. sinirim geçince yok oluyorlar. gerçekten çok stresli ve sinirliyim . eşime bile gıcık oluyorum .herşey gözüme batmaya başladı.SİNİRLİYİM,SİNİRLİYİM,SİNİRLİYİİİİİMMMM......klava:
BU DURUMDA OLAN VEYA NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ BİLEN VARSA YAZARSA ÇOK SEVİNİCEM.

sakin olmanı öneriyorum canım..
bebeğinide etkiliyosun içerde.
inan doğumdan sonra ağlak,zırak bir bebekle uğraşmak zorunda kalabilirsin..hamileliğinin tadını çıkar hayatım:a.s.:

canım hormonlarının sana bir oyunu bu.. kendi kendini telkin edip sakinleşmeye çalışmaktan baska çare yok.. stress hormonları bebegine zararlı.. bebegini düşünüp sakin kalmaya calış. seni rahatlatacak bir şeyler yap..

Elinde olmayan bir sey hamilelik sendromu gibi bir sey :) sakin olmaya çalis.
ben kiizima hamile ilen çok fazla sinirliydim. oglusuma hamileyim su an hiç sinirli degilim.. elh

Allah kolaylik versin ins.

sakin olmanı öneriyorum canım..
bebeğinide etkiliyosun içerde.
inan doğumdan sonra ağlak,zırak bir bebekle uğraşmak zorunda kalabilirsin..hamileliğinin tadını çıkar hayatım:a.s.:

ağlak zırlak bir bebeğim olsun istemem tabi . eşim en ufak bişi yapsa sinirleniyorum ve dişlerimi sıka sıka içimde yaşıyorum sinirimi dışa vuramıyorum. belki bağırsam çağırsam bu kadar sinirli olmıcam ama onuda yapamıyorum öleee kendi kendime sinirleniyorum mafoldumben sonra sinirimden ağlıyorum artıksenağlama

Elinde olmayan bir sey hamilelik sendromu gibi bir sey :) sakin olmaya çalis.
ben kiizima hamile ilen çok fazla sinirliydim. oglusuma hamileyim su an hiç sinirli degilim.. elh

Allah kolaylik versin ins.

teşekkür ederim mntha.sakin olmaya çalışıcam inş başarabilirim.inş sağlıcakla alırsın bebişini kucağına :Saruboceq:

size bir tavsiye sinirlerinizi doğumdan sonraya saklayın inanın çok ama çok lazım olucak :gitme:

o zaman daha mı çok sinir olacak yanisenağlama

valla ben hamileyken kendime sinirliyim diyordum ama doğum yapalı 10 gün oldu herşey batıyor sanki. uykusuzluk, yorgunluk insanı gerçekten oldukça geriyor. o yüzden şimdi sinirlerinize hakim olun yoksa gerçekten çok yıpranırsınız benneyaptımki

kardelencim sakin ol diyecem ama, ama bu kelime ben sinirliyken snirilerimi 2ye katlayan bi kelime olduğu için vazgeçiyorum...:) bebişim bu gerginlik yada sinir çok normal özlellikle de bulunduğun haftalarda, ve genelde bu sinirden ilk payını alanlar hep kocalar olur, sanki baba olma duygusu onlarda hiçbir endişe yaratmıyormuş gibi bide biz gideriz üstlerine... ben de yaklaşık 1 ay önce neredeyse alıp başımı gidiyodum hem de hiç bi sorun yokken ve kocam dünyanın en iyi kocalarından sayılabilecek bi kocayken... bence öncelikle rahatlamaya çalış ve kafan da gerçekten seni sinirlendirmeye neden olacak gerçek olaylar varmı?( doğum korkusu geçim korkusu vs. gibi) eğer varsa önce onları yoluna koymaya çalış eğer yoksa gir ve ılık bir duş al.... olabildiğince hamile egsersizlerini yap onlar hem vücudunu hem sinirlerini rahatlatacaktır.. ve olabildiğince iyi dinlen...evde kendini oyalayabilecek bişeyler bul mesela bebek şekeri yap bebişinin kıyafetlerini hazırla doğum çantanı hazırla vssss ve sonrasında bebeişini kucağına alacağın ilk dakikalrı ve onunla birlikte geçireceğin yeri geldiğinde zor olan ama paha biçilmez o zamanları düşün.

canım bende bazen sınırlı oluyorum 4yasında lızım yar onun yaptıklarına kızıyorum esıme bagırıyorum sonra cok uzulup aglıyorum kendımı sakın tutmaya calışıyorum ıcımden sabır sabır dıye tekrarlıyorum bebegımede zararı oluyor kasıklarıma agrı gırıyor sınırlendımı oyuzden kendıme soz verdım sakın olmam ıcın

tşk ederim canımcım.eşim gerçekten de iyi bir eş ve iyi bir baba olacağından eminim.ama suratı asık bile olsa bu beni etkiliyor çok sinirleniyorum.onada gidip bişi sölemiyorum artık kendi kendime sinirlen dur :mymeka: söylediğin korku ve kaygılarım yok.benimkisi ani sinirlenmeler.engel olmaya çalışsamda o an için olmuyor .normalde çok sakin zor sinirlenen biriyim ama bu huy yeni çıktı bendebenneyaptımki söylediklerini yapmayı denicem tekrar tşk a.s.

canım ya aynen bende senin gibi yapıyorum sinirlenince ya sabır ya sabır diye içimden tekrarlıyorum ama bi yandan da dişlerimi sıkıyorum .ellerim uyuşmaya başlıyo sonra sinirden mafoldumben inş en kısa zamanda geçer bu durum .çünkü bu durumda çok sinirimi bozuyor

ben de zaman zaman anlamsız kucuck seylere bile sinirlennen bir insanim(
bir kitapta bisey okudum ve işe yarıyor diyebilirm.
ben izin vermezsem kimse beni kızdıramaz diyorum.tabi herzaman aklıma gelmiyor ama azaltsa bile kar
işe yarar umarim:))

teşekkür ederim canım önerin içina.s. . sinirlenince denicem inş işe yarar

canım benim hormonların etkisi diye biliyorum bende aslında gayet normal vücudunun dengesi alt üst oluyo o yüzden böyle sorunlarla karşılaşılabiliniyo sinirlendiğinde elini karnına koy bak o anda herşey nasıl değişicek bebişini düşün herşey tez zamanda yoluna girer inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…