Ben çok memnun kaldım bu yöntemden siz neden başarılı bulmadıniz ki arkadaşım saşirdımBen de denedim. Ama pek başarılı bulmadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok memnun kaldım bu yöntemden siz neden başarılı bulmadıniz ki arkadaşım saşirdımBen de denedim. Ama pek başarılı bulmadım.
Hangi marka model kullaniyorsunuz baska nerelerde kullaniyorsunuz :)Buhar makinasi kullaniyorum ben buhari tutunca hepsi akip gidiyo
Ay o benim kurtarıcım resmen. Halılarım beyaz ve iki küçük çocuğum var. Halılara dökülen kakaolu süt, vişne suyu gibi bütün lekeleri çıkarıyor.Bulaşık makinesi parlatıcısı dökün ovalayyin bembeyaz oluyor
aynen süper bir şey fayanslari da bembeyaz yapıyor çok olmaya da gerek kalmiyorAy o benim kurtarıcım resmen. Halılarım beyaz ve iki küçük çocuğum var. Halılara dökülen kakaolu süt, vişne suyu gibi bütün lekeleri çıkarıyor.
Markasini bilmiyorum ama bi ara bakar yazarim size , eve satis yapan bi sirketten almistimHangi marka model kullaniyorsunuz baska nerelerde kullaniyorsunuz :)
Cok memnun olurum markasini yazarsaniz.Bende hep bakiyorum makineler guzel ama kullanim alani gercekten bu kadar cok mu ama cokmus anladim :)Markasini bilmiyorum ama bi ara bakar yazarim size , eve satis yapan bi sirketten almistim
Heryere kullabiyorum , yataklara , koltuklara , perdeye , lavabolara , dusakabine
Hatta satici tektasimi bile parlatmisti ama ben onu yapmaya cesaret edemedim henuz
buharla temizlik muhtesem bisey , hic kimyasal kullanmiyorsunuz temizledigibiz yerlerde
Baktim simdi markasi unitekno , 7 senedir kullaniyorum , o zamanlar 1000 liraya almistim cok ucuk bi rakamdi hatta alir almaz pisman olmustum manyak miyim ben diye ama 7 senedir tik demedi aletCok memnun olurum markasini yazarsaniz.Bende hep bakiyorum makineler guzel ama kullanim alani gercekten bu kadar cok mu ama cokmus anladim :)
Tesekkur ederim gercekten cok hijyenik ve saglikli ama tektas kuyumcuya gitsin bence![]()
Masallah :)Baktim simdi markasi unitekno , 7 senedir kullaniyorum , o zamanlar 1000 liraya almistim cok ucuk bi rakamdi hatta alir almaz pisman olmustum manyak miyim ben diye ama 7 senedir tik demedi alet
Ama hala tektasa cesaret edemiyorum o ayri![]()
Bunlar ev ev gezip pazarlama yapiyorlardi , benim adimi da bi arkadasim vermis zaten buhar makinasi almayi dusunuyordum , oglum cok kucuktu bende kimyasallardan kurtulma derdindeydimMasallah :)
Hic duymadim o markayi 7 sene oncesi icinde gercekten cok paraymis ama hakkini vermis.
Tektas bedavaya temizleniyor gerek yok :)
Evlerde satilan seylere genelde sicak bakmam ama bir kac sey boyle onyargimi kiriyor.Bunlar ev ev gezip pazarlama yapiyorlardi , benim adimi da bi arkadasim vermis zaten buhar makinasi almayi dusunuyordum , oglum cok kucuktu bende kimyasallardan kurtulma derdindeydim
Bi adam geldi eve bi saat anlatti , evde gordugu herseyi makinayla temizledi bende agzim acik seyrettim
parasini bilr sormadan aliyorun demistim , sonra cok pisman oldum o paraya deger mi diye ama 7 senedir o kadar cok kullandim ki iyi ki almisim diyorum , zaten 7 yilda kimyasallara o kadar para harcardim herhalde
Sonradan arcelik falan da cikardi ve gayet uygun fiyata satiliyordu , piyasadaki son durumu bilmiyorum gerci nr oldu fiyatlari
Karcheri duymustum ama detayini bilmiyorumEvlerde satilan seylere genelde sicak bakmam ama bir kac sey boyle onyargimi kiriyor.
Piyadada suan karcher var en iyilerde ev tipleri 1200-2500 civari degisiyor yer silme aparatlari falan.Arceligi cok begenmiyorlar sanirim.
Alman markasi karcher profesyonel makineleride var avm lerde gezenler gibi yada araba yikama makineleri gibi.Karcheri duymustum ama detayini bilmiyorum
Fiyatlari cok yuksek gercekten ama uzun yillar kullanildiginda ve bence en dogal temizlik yontemi oldugundan o parayi hak ediyor aslinda