• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok sinir bozucu siz neler yapıyorsunuz

Alman markasi karcher profesyonel makineleride var avm lerde gezenler gibi yada araba yikama makineleri gibi.

Sizinkinde mop gibi yer silme aparati varmi.
Mop gibi yok maalesef ama onun haricinde tonla aparat var , koltuk perde fayans puskurtme hali vs.icin aparatlari var
Ben banyoda uygulayacagim zaman halilari kaldirip puskurtuyorum buhari sonra bi sure banyoya girmeyi yasakliyorum kuruyana kadar :KK45:
Mop olsa super olurmus cidden

Mop gibi yok maalesef ama onun haricinde tonla aparat var , koltuk perde fayans puskurtme hali vs.icin aparatlari var
Ben banyoda uygulayacagim zaman halilari kaldirip puskurtuyorum buhari sonra bi sure banyoya girmeyi yasakliyorum kuruyana kadar :KK45:
Mop olsa super olurmus cidden
Bu karcherim yer silmeli olanida var gozum daha cok onda benim :D
Bir banyoya puskurtsun birde yer silsin yeter yer silen duvarsa siler tabi :D
Kendi kendine kuruyunca leke yapmiyormu bizim fayanslarimiz cok parlak kurulanmazsa lekeli kaliyor.

Bu karcherim yer silmeli olanida var gozum daha cok onda benim :KK70:
Bir banyoya puskurtsun birde yer silsin yeter yer silen duvarsa siler tabi :KK70:
Kendi kendine kuruyunca leke yapmiyormu bizim fayanslarimiz cok parlak kurulanmazsa lekeli kaliyor.
Benim fayanslar normal siradan fayans hic leke fark etmedim valla :KK15:
Esas laminant sileni olsa super olurmus da o icat edilmedi daha sanirim

Haha yok ya :KK70:
O aletten once almam gereken baska seyler var ama sen al bakalim nasilmis test et :)
Valla kocamin ikinci bi buhar makinasina tepkisi ne olur dusunmek dahi istemiyorum zira evdekine pek gicik:halay:
ona cok anlamsiz geliyormus her firsatta satsana bunu deyip duruyor bide 2500 verip yenisini alcam dese ne der bilemedim:KK45:

Valla kocamin ikinci bi buhar makinasina tepkisi ne olur dusunmek dahi istemiyorum zira evdekine pek gicik:halay:
ona cok anlamsiz geliyormus her firsatta satsana bunu deyip duruyor bide 2500 verip yenisini alcam dese ne der bilemedim:KK45:
Buhar makinelerin ve sen kendine yeni ev ac diyebilir :D
Belki birkac sene sonra yanlislikla bozulur sizdeki :KK53:

Back
X