• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok sinir bozucu siz neler yapıyorsunuz

Lvbglm

Esma kılıç
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
173
30
13
ya bu fayans aralarının siyah olması benı rahatsız ediyor kiracıyım ev sahibi dikkat etmemıs evine ve koridorda olduğu için girişte hemen dikkat çekiyor internette reklam gördüm poxy genel temızlık diye kullanan var mı ?

biz de derzlerin üzerine yeni derz atmıştık..
mavi su diye bir şey var o ilk başta beyazlatıyor gibi gözüküyor sonradan daha fazla karartıyor ama..

Soyuluyor onlar yani bir süre sonra kalkıyor bence kalkmış yeni derz attırın aralarına.

ya bu fayans aralarının siyah olması benı rahatsız ediyor kiracıyım ev sahibi dikkat etmemıs evine ve koridorda olduğu için girişte hemen dikkat çekiyor internette reklam gördüm poxy genel temızlık diye kullanan var mı ?
Biz tuz ruhu kullanyz bayağı bi bekliyor bişey kalmıyo sabaha

Derz arasını boyamak için yapı marketlerde satılan malzemeler var. Bende mutfağa takmıştım, boyadım oh şimdi mis gibi oldu :)
Renkleri var, beyaz, krem vs diye, bulabilirsiniz... fiyatları da makul

Derzlerin arasını boyamak için derz aletleri var

Ben kçtş tan bi derz temizleyici almıştım. Onu sıkıp on dakika bekliyorum. Diş fırçasıyla fırçalıyorum üzerinden bi su geçirip kuruyunca bir de diş macunu ile fırçaladım. Epey beyazlıyor. Zaten macun kalsın orada beyaz gmrünür.

Size tavsiyem iduna markasına ait tenozid 8 isimli üründür. Bu profesyonel bir temizlik ürünüdür. Marketlerde bulmazsınız. İnternetten sipariş verebilirsiniz. Çok etkili bir ürün benim tuzruhuyla çıkaramadığımı o çıkardı. Salamura yaprağımın suyu akmıştı. Simsiyah olmuştu. Onu bile derz arasından temizledi. Bu diğer derz temileyicileri gibi derz aralarını da aşındırıp boşaltmaz. Sanırım mantık olarak daha çok ağartarak temizliyor. Kireçli yüzeylerde de etkili. Tuz ruhu gibi ağır bir kimyasal da değil. Döktüğünüz zaman hemen köpürmeye başlıyor. Çok ağır olmayan çiçeksi de bir kokusu var. Ağır kirlerin olduğu yerlerde iki kez uygulama yapmak gerekebilir. Benim mutfağımda yerleri ışıl ışıl yaptı. Döktükten sonra birkaç dakika bekletin. Sonra gerek olmayabilir ama azıcık diş fırçası ile fırçalayın. Sonra durulayın. Uygulamayı yasptıktan sonra kurumasını bekleyin. Sonucu en iyi o şekilde görürsünüz.

Derz arasındaki peteğimden akan paslı suyun bıraktığı kalıntıdır. Daha kötüsünü de temizledi. Ama keşke onlarda öncesi sonrası yapsaydım. Daha iyi anlaşılırdı.

Eklentiler

• IMG_1889.webp
    IMG_1889.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 199
  • IMG_1892.webp
    IMG_1892.webp
    4 KB · Görüntüleme: 138
Ben koçtştan derz kalemi alıyorum beyaz renk tertemiz oluyor görüntü.Tavsiye ederim uygulaması da oldukça basit.

Back
X