Gelinlik Modelleri kızlar çok moralim bozuk...abartıyomuyum acaba

ya düşünüyorum da Allah tan düğünde görmedin gelinliği ilk olarak. eminim gelinliği onun üstünde gördükten sonra o gelinlikten buz gibi soğacaksın. hadi gelinliğinin resmini birdaha koy, senin tarzını aşmadan dahada hoşuna gidebilecek bir gelinlik yapmaya çalışalım bozma moralini ama o evlenene kadarda bence sakın yeni fikrini ona söyleme gösterme olurya son gün yine sendekini beğenip seninkinden yaptırır:)) aman dikkat...

ya çok sinir bozucu bir durum yaaa:1shok:
yaptığı ayıp ama senden çalmış resmen klava:klava:

ama üzülme sakın sen o gelinliğe benzer başka bir model bulabilirsin sıkma canını :1no2:

en mutlu dönemdesin şuan hiç moralini bozmaaa a.s

onu giysin o bakalım :dilcikar:

sende daha güzelini giy a.s.

o kadar modelin arasında ala ala senin beğendiğinimi almış. Ayyy ne insanlar var yaaa neyse sıkma canını olmış artık.

Son düzenleme:
kıskandığı için aynısını almıştır o kadar çeşitin arasında seninkinin aynısını almasıda bi tuhaf, kızın haberi yokken nişanlısımı almış .... ??? bedenini falan nasıl uydurmuş ??? çok garip ben olsaydımda sinir olurdum. ama kafana takma ben o modeli beğenmemiştm zaten de ondan daha güzel bi model diktir. fotosu yokmu merak ettim. biz sana burdan daha güzel bi model seçelim kk olarak hıhh .. kıskançlara ölümmmmm :enbuyukkk:

Ne büyük terbiyesizlik .Ah be canım madem senin aldığın herşeyi alıyor ne diye gösteriyorsun gelinliğin resmini.ınsan zaten zar zor beğeniyor bir model onu da gitsin o yaptırsın sinirlendim bak

Neyse bari senin beğendiğin gelinliğin topic linkini verde gelinliğe bakıp en azından neler yapılabilir yorum yapalım

Son düzenleme:
ne kadar ayıp bişey yaa hiç utanmaz mı böyle insanlar özene bezene gidip diktiriyosun yada arayıp tarayıp buluyorsun kıskanç insanlar hemen aynısını alıyor benimde cevremde var böyleleri klava: neyse cnm sen üzülme eminim sana daha çok yakışıyordur bizde sana yardımcı olur üzerinde bir kaç oynamayla daha şık hale getiririz kaydirigubbakcemile5

canım kuzenimin nişanlısı almış..biz tanıştırmıştık onları yani kızı önceden tanıyorum..link koydum.orada var fotosu

canım hatırladım gelinliğini görünce hatta göğüs altındaki kurdela elbiseyi andırıyor,onu çıkartabilirsin tarzında da bi yorum yapmıştım.
ne kadar ayıp etmiş yaa,yolarım onu ben bana yolla o kızı yaa klava:
elinden geldiğince herkese duyur yaptığı bu terbiyetsizliği,protesto edip düğününe bile gitme.
gelinliğini de değiştirmelisin bence,zaten artık onu giysen de eminim ki içine sinmeyecek onda da olduğu için.işallah senin gelinliğin daha güzel olur da o yine çatlar..

ne kadar ayıp yaptıgı hıc de abartmıyorsun cunku ck sınır bozucu bı durum..
baska modellere bak canım ıns hayalındekı gelınlıgı bulursun

Dünyada tek bir gelinlik modeli yokya o olmazsa başka seçersiniz sizde. Takmayın bence çok seçenek var.

Seni çok iyi anlıyorum canım bende nişanlıyım ve nişanlımın teyze ogluda nişanlı ben evimin herseyiyle tek tek en ince ayrıntısına kadar ilgilendim ve herseyimi çok beyenerek aldım veya sıpariş verdim hemen hemende tam olarak evim bitmek üzere... yaklasık 2 hafta önce benim başımdan bu konuya uygun olaylar geçti... bi yerde bi koltuk takımı gördük nişanlımla çok içim ısındı çok beyendim fotosunu çektim ki ablama göstermek için o akşamda nişanlımın teyze oglu ve onun nişanlısı dısarı çıktık ben tabi saf fotoları gösterdım dedım buna karar vericez galiba diye ve naptı biliyomusun hemen sonrakı gun gidip rengi rengine sipariş vermiş bunu duyunca inanamadım tabiki ama bide evine yerleştirince başımdan asagı kaynar sular döküldü dedim başka yokmuydu bu yapılırmı herkezin bi hevesi var diye kayınvaldemde kızkardeşine demiş olurmu diye ama iş işten geçti yalan yok 2 gün agladım senağlama ama elimde değildi.... şimdi koltuklarımı değiştim başka sıpariş verdim daha güzeller ama göstermicem ... zemuszemus inş canım sende daha güzelini beyenir onu çatlatırsın

Moralin bozulmasın şekerim.. ön kısmındaki kurdele pek hoş değilmiş zaten.. sende üzerinde değişiklikler yaptır..
Kabarık olsun mesela..kurdelesi olmasın..Omuzundaki askılarıda farlı bişey seçersin.. al sana gelinlik..
Oda olmazsa yığınla model var seç birini eniyisi..O arkadaşa da söyle senii kk da ilan ettim diye .Adı model çalıcısına çıktı...

konu sahibinden cevap gelmiyor ne yaptı acaba merak ettm.

yoğun bi hafta geçirdim.tayinim çıktı eş durumundan istemiştik.evi falan toparladım oradaki.eşyaları taşıdk ondan arada bi girip hemen bakıyorum yorumlara.yazmaya vaktim olmuyodu..
yarın artık gelinlikçi ablamı arıcam..çağırırsa haftasonu oradayım.fotolarla inşAllah bilgilendircem sizi de :):):)
yapcam bişeyler ama hala çok kararsızım
bi de yarın ben bu kızla karşılaşcam..

bende diyodum başkaları da varmıdır bunun gibi yapan...varmış demek
bence kişilikleri oturmamış,başkalarının zevklerine göz dikiyolar... işte böyle ilgilenip üstüne titremeyeceğiz herşeyin..ya da saf saf açmayacağız ağzımızı:):):):)
biz bu saflıkla daha çok üzülürüz..merak ediyorum rahat rahat nasıl oturacaklar..kıskanç şeyler..bi daha da görürler bizim beğendiğimiz şeyleri...

aynen..çok güzel bulmuşsun model çalıcısı...
kurdele garanti değişecekler arrasında artık:)
bi arkadaş eklemişti
arkası açılıp kabarık bi kuyruk...onu takıp çıkarabileceğimiz gibi yapabilirse kesin öyle alcam.kınada bari kabarık kuyruklu giyerim burdan yırtarım en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…