- 2 Haziran 2016
- 838
- 391
- 33
Malesef düğünüm olacaktı ağustosda böyle giderse temmuzda nikah kiyacagiz ama ben napcam bilmiyorumbence bekle evlilik kapıda değilse illaki olur yada bizzat Dr. Ara derim imkanin varsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef düğünüm olacaktı ağustosda böyle giderse temmuzda nikah kiyacagiz ama ben napcam bilmiyorumbence bekle evlilik kapıda değilse illaki olur yada bizzat Dr. Ara derim imkanin varsa
Zaten gideceğim su kara rina durumları kalksin ilk isim oBen senin gittiğin doktora gitmeyi düşünüyordum eğer tutmadıysa çok üzülürüm şuan
Belki normal hali böyle olması gerekiyor ya doktor tuttu dediyse bilemedim bi danış bakalım
Sen ciddi misin ? Foto atsana bana soktayım suan yanlış bilgidir umarım.Anlayan kişiler lütfen tekrar baksın ortası yarıldı artık tamamen görüyorum
Tamam atayımSen ciddi misin ? Foto atsana bana soktayım suan yanlış bilgidir umarım.
Hangi doktor buBen senin gittiğin doktora gitmeyi düşünüyordum eğer tutmadıysa çok üzülürüm şuan
Belki normal hali böyle olması gerekiyor ya doktor tuttu dediyse bilemedim bi danış bakalım
Konu sahibi başka doktora gitmiş canım ben Turgut beye gitmeyi düşünüyorum bakalımHangi doktor bu
Turgut bey mi ilk defa duydum adını o doktor hangi şehirde kiKonu sahibi başka doktora gitmiş canım ben Turgut beye gitmeyi düşünüyorum bakalım
Kız ne Turgutu benim kafa gitmiş Turgay bey diycektim İstanbul'a asistanıyla görüştük şubat ayında ama ben son anda vazgeçtim ama artık kesin gidicem ertele ertele nereye kadarTurgut bey mi ilk defa duydum adını o doktor hangi şehirde ki
Ay bende yeni bi doktor çıktı piyasaya bende ona gitmeyi planlıyorum artık başka doktora gidenler çoğunlukla hüsran sonu bende anlamadım bi türlü bide eski adı şişlimedti şimdi intermed orasıda uzun zamandır bu işi yaptıklarını olumlu dönütler aldıklarını iddia ediyorlar amaKız ne Turgutu benim kafa gitmiş Turgay bey diycektim İstanbul'a asistanıyla görüştük şubat ayında ama ben son anda vazgeçtim ama artık kesin gidicem ertele ertele nereye kadar
Gidiyim kurtulayım kafam rahat olsun en azından
Bilmiyorum ben en çok Turgay beyin yorumlarını okudum ve bana güven de verdi açıkçası sertifikalı olması vs. Ama sonucu da burda bütün konulara yazarım muhtemelenAy bende yeni bi doktor çıktı piyasaya bende ona gitmeyi planlıyorum artık başka doktora gidenler çoğunlukla hüsran sonu bende anlamadım bi türlü bide eski adı şişlimedti şimdi intermed orasıda uzun zamandır bu işi yaptıklarını olumlu dönütler aldıklarını iddia ediyorlar ama
Banada atTamam atayım
Canım öyle önüne gelene atma bence Mahmut çıkabilirTamam atayım
Turgut bey mi turgay bey mi Turgut beyin soy adı nedir canım benimKonu sahibi başka doktora gitmiş canım ben Turgut beye gitmeyi düşünüyorum bakalım
Şişli med gittiniz mi yaptırdınız mi?Ay bende yeni bi doktor çıktı piyasaya bende ona gitmeyi planlıyorum artık başka doktora gidenler çoğunlukla hüsran sonu bende anlamadım bi türlü bide eski adı şişlimedti şimdi intermed orasıda uzun zamandır bu işi yaptıklarını olumlu dönütler aldıklarını iddia ediyorlar ama
Turgay bey canım Turgay Karakaya yanlış yazmışım herhalde yada klavyeden olabilir Karantina sağolsun kafalar pırıl pırılTurgut bey mi turgay bey mi Turgut beyin soy adı nedir canım benim
Yok ben daha işlem olmadım bi ara aklımda şişlimed vardı ama sürü psikolojisi işte Turgay’a gitmek üzereyken yollar kapandı bilmiyorum bi türlü doktor netleşmiyorTurgut bey mi turgay bey mi Turgut beyin soy adı nedir canım benim
Şişli med gittiniz mi yaptırdınız mi?
Bende oyle sisli medle ilgili cok fazla bilgi yok sitesinde hangi doktor kim nedir bilemiyorum ,turgay beyin adini cok duydum yaptiran var mi tuttu mu bilemiyorum kiYok ben daha işlem olmadım bi ara aklımda şişlimed vardı ama sürü psikolojisi işte Turgay’a gitmek üzereyken yollar kapandı bilmiyorum bi türlü doktor netleşmiyor
bu cümleden tek bi şey anlayabilen var mı aramızdaAnlayan kişiler lütfen tekrar baksın ortası yarıldı artık tamamen görüyorum
Kafalar hem karantina hem bu olaylar iyiceTurgay bey canım Turgay Karakaya yanlış yazmışım herhalde yada klavyeden olabilir Karantina sağolsun kafalar pırıl pırıl
Şişlimedde Şükrü sanus diye bi doktor var burdan bi kız resim atmıştı bana tutmuş ama işte herkes Turgay’a gidince kafası karışıyor insanınBende oyle sisli medle ilgili cok fazla bilgi yok sitesinde hangi doktor kim nedir bilemiyorum ,turgay beyin adini cok duydum yaptiran var mi tuttu mu bilemiyorum ki
Siz ne zaman yaptırmayı planlıyorsunuz, genel anestezi mi yoksa lokal mi yapılmış sisli meddeŞişlimedde Şükrü sanus diye bi doktor var burdan bi kız resim atmıştı bana tutmuş ama işte herkes Turgay’a gidince kafası karışıyor insanın