- 2 Haziran 2016
- 838
- 391
- 33
Yok kanamam felan ama iki aydan sonra minik bir damla gelmiştiKanama oldu mu peki hiç anlamam ama ne bilen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kanamam felan ama iki aydan sonra minik bir damla gelmiştiKanama oldu mu peki hiç anlamam ama ne bilen
arastr neten cunku boyle bir durumla karsilamadik duymadikta doktoruna guvenmekten baska caren yok
Dis dikişler kapalı gözüküyordu şimdi ise açık içe doğru dikilen tutan bisey var mi bilmiyorum ama benim gördüğüm yerde açıklık var
Iki ay önce kızlık zarı tamiri oldum doktor tuttu dedi ama doktorun bakıp tuttu dediği gibi değil açılmış gibi görüyorum bunu demeye cisi yorum panikle birden oyle yazdımbirsey anladiysam arap oliyim anlayanlar bana da anatsin
Alt tarafta küçük bir delik vardı zaten ama su an biraz büyük olduİyi de normalde de kzlk zarı tamamen kpalı olmaz çünkü adet kanı ve akntlar ordan gelir
Hee o kadar blmyormAlt tarafta küçük bir delik vardı zaten ama su an biraz büyük oldu
Kızlık zarı tamiri olmuştum panikten net yazamadım iki ay oldu tuttu denildi ama su an açıklık görüyorumKumaş dikiş mi tutmadi. Ne açıldı ne olduda açıldı neden dikiş tutmadi aklimda deli sorular
Kızlık zarı tamiri olmuştum iki ay önce tuttu dendi ama su an açıklık görüyorumBöyle konuyada hiç denk gelmedim yorum bulamadım Anlayan anlamayana durtsun
Kız ben mesajlarını takip ediyordum nolduuuuAnlayan kişiler lütfen tekrar baksın ortası yarıldı artık tamamen görüyorum
İyide kızlık zarı öyle yakinmiki görüyorsunuz yanılıyor olma payımız yokmubelki işlem sonrası kalıntı pislk vs bişey gördunuzmvalla konuyla hiç alakam yok yanlış yorum da yapmak istemiyorumKızlık zarı tamiri olmuştum iki ay önce tuttu dendi ama su an açıklık görüyorum
Walla bilmiyorum kapalı olan yeri şimdi açık görüyorum ne oldu bende anlamadım tutan şey açılır mi iki ay sonra yada orası kendini topluyo bi açıklık mi olmalı anlayamıyorumKız ben mesajlarını takip ediyordum nolduuuu
Oki ay geçti tuttu dediler bu açıklık neyin nesi anlamadım benİyide kızlık zarı öyle yakinmiki görüyorsunuz yanılıyor olma payımız yokmubelki işlem sonrası kalıntı pislk vs bişey gördunuzmvalla konuyla hiç alakam yok yanlış yorum da yapmak istemiyorum
Ben senin gittiğin doktora gitmeyi düşünüyordum eğer tutmadıysa çok üzülürüm şuanWalla bilmiyorum kapalı olan yeri şimdi açık görüyorum ne oldu bende anlamadım tutan şey açılır mi iki ay sonra yada orası kendini topluyo bi açıklık mi olmalı anlayamıyorum
bence bekle evlilik kapıda değilse illaki olur yada bizzat Dr. Ara derim imkanin varsaWalla uçarak doktora gidesim var nerden çıktı su virüs olayları içim hiç rahat değil