Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlayan kişiler lütfen tekrar baksın ortası yarıldı artık tamamen görüyorum
Nasıl yani anlamadım ne açıldı canmAnlayan kişiler lütfen tekrar baksın ortası yarıldı artık tamamen görüyorum
kizlik zari sanirimNe yarıldı kardeş anlamadım
O yarildiysa gördüğü ne peki ?kizlik zari sanirim
konudan anlasilan genital bolgede estetik yapmis yani zarla ilgili sanki biz jineloguz anlayan varsa baksin neye bakacagiz foto var sankiO yarildiysa gördüğü ne peki ?
Çok garip bir konu
Ortası kapalıydı açık artık dış dikişler ic dikişler oluyo ama açık görüyorum artıkNasıl yani anlamadım ne açıldı canm
cok sifreli konisiyon derdin neyse acik bir dille konus cok tuhafsinOrtası dikik duruyodu su an açık duruyo
Özelden demek istiyorum tabiki ve burda kapalıyken anlayan insanlara atmıştım moral bozacaksanız lütfen yazmayın zaten üzgünümkonudan anlasilan genital bolgede estetik yapmis yani zarla ilgili sanki biz jineloguz anlayan varsa baksin neye bakacagiz foto var sanki
Kızlık zarı tamiri yaptirmistin iki ay oldu tuttu demişti doktor ortasıda kapalıydı ama su an açık gözüküyocok sifreli konisiyon derdin neyse acik bir dille konus cok tuhafsin
bacim herkesin hayati ozeli kendine kimse dort dortluk degildir acik bir dille kizlik zari deÖzelden demek istiyorum tabiki ve burda kapalıyken anlayan insanlara atmıştım moral bozacaksanız lütfen yazmayın zaten üzgünüm
yansen nerden bilion o zar cok hasasKızlık zarı tamiri yaptirmistin iki ay oldu tuttu demişti doktor ortasıda kapalıydı ama su an açık gözüküyo
Ne bilim üzüntüden nasıl yazdığımıda bilmiyorumbacim herkesin hayati ozeli kendine kimse dort dortluk degildir acik bir dille kizlik zari de
Dis dikişler kapalı gözüküyordu şimdi ise açık içe doğru dikilen tutan bisey var mi bilmiyorum ama benim gördüğüm yerde açıklık varyansen nerden bilion o zar cok hasas
Kanama oldu mu peki hiç anlamam ama ne bilenNe bilim üzüntüden nasıl yazdığımıda bilmiyorum
Benim bi kanamam olmuştu doktor tuttu dediysem tutmuştur demişti ama şu an baktığı halde ki gibi değil ve yazdım ama karantinadan gidemiyorumDoktorunu arayıp sorman gerekmiyor mu?
Konuyu tam anlamadım ama önemli değil zaten. Her şekilde doktoruna sorman gerekli.
Reis doktoruna bi danış benceDis dikişler kapalı gözüküyordu şimdi ise açık içe doğru dikilen tutan bisey var mi bilmiyorum ama benim gördüğüm yerde açıklık var