kızlar çok korkuyorum....

menekse42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
67
0
43
kızlar merhaba son haftalarda ruyalarımda hep bebiğmle ilgili bişeyler görmeye başladım artık çok korkuyorum acaba bi sorunmu olacak ona bişey mi olavcak diye düşünüp durmaktan kendimi alamıyorum daha34. haftadayız ve doğuma çok var eğer bu ruyalar devam ederse ne yapacağımı bılemez durumdayım bulunduğum yerın küçük olmasından dolayı konuşabileceğim bı psikolok falanda yok ne yapacağımı bılmıyorum bı akıl verın lutfen

bence kaygıların rüyalarını, sonra rüyaların tekrar kaygılarını körüklüyor. kaygı duydukça kötü rüyalar görüp, bu rüyaları gördükçe de daha çok kaygılanıyorsun. başımıza gelecekleri rüyalarımızda göremeyiz bence rahat ol:) belki bebeğinin gelişiyle ilgili sürekli güzel şeyler düşünürsen rüyaların da değişebilir..

Ben daha yolun başındayım 5,5 haftalık hamileyim, kötü rüyalardan ben de şikayetçiyim. Sanırım hamilelikle değişen hormonlar ve artan kaygı düzeyi yüzünden oluyor bunlar... Bir de Tarhan'ın da dediği gibi birbirini körükleyen bir kısır döngüye dönüşüyor.

Ben çözümü bir günlük tutmaya başlamakta buldum. Hergün yatmadan önce bu günlükte bebeğime birşeyler yazıyorum. Çok güzel, sadece psikolojimi düzeltmekle kalmıyor, ilerisi için de güzel bir anı olacak. Hem bu günleri unutmamak adına, hem de ileride bir gün onunla paylaşmak için... Amaç bu olunca ister istemez güzel şeyler düşünüp güzel şeyler yazıyorum ve geleceğe dair kafamda umut dolu güzel anlar canlanıyor. Tavsiye ederim... :teselli:

menekşecim ben de 18 haftalık hamileyim :CüvCüv:
ben de arasıra görüyorum kötü rüyalar :1shok:
canım yatağa yatarken muhakkak besmele çekerek yat ve dua et :Saruboceq:
ben hep yapmaya çalışıyorum vereliniortak

canım bu haftalarda gayet normal bu şekilde bebeğinle ilgili rüyalar görmen, hamileliğin getirdiği bi durum bu.

bence eğer rüyalarından bu kadar etkileniyorsan onları yorumlamaya çalışma, sabah kalktığında ne rüya gördüm acaba diye düşünme . bir de kafanı başka şeylere vermeye çalış, mesela bebek bakımıyla ilgili bi kitap al oku, bu hem vaktini alır, hemde bilgine bilgi katar.

ınşallah bir an evvel kurtulursun bu psikolojnden canım

şu anda zaten çalışıyorum daha ızne ayrılmadım ama akşam olunca uyumak ıstemıyorum artık acaba bugün ne gorecem korkusu sarmaya başladı. Allahım hayırlısı ile oğlumu kucağıma almayı nasip etsin inanın psikoloji denen bişey kalmadı önerileriniz içinde teşekkür ederim hepinize

X