Doyuyor çok güzel de kilo alıyor şöyle söyleyim 2 ayda 2,5 kg aldı şuan 4 kg üzerinde gün içinde sürekli beslenmek istiyor yarım saatte bir saat başı 60 ml içiyor 5 dk sonra tekrar istiyor 30 yapıyorum yarım saat sonra tekrar istiyor yine 30 yapıyorum gazını çıkartıyorum ama yok yani açlıktan değilDoyduguna emin misini,
C Cngz44 ismini bilmiyorum ama yenidoğan döneminde (hatta hala) katılarak ağladığında hemen yüzüne üflüyordum. Çocuk kendine geliyor. Sanırım sizin dediğiniz de buNefessiz ağlamanın bı adı vardı aklima gelmiyor bazı bebekler çocuklar yapıyordu o dk nefesini düzenlemek gerekiyordu yoksa sessiz katılıp kalıyorlardı nefessiz kalıyorlardı neydi adı hiç hatırlayamadım, kontrollerde birşey yoksa öyle bişey olabilir de çocukta odağını değiştirip kontrol ediliyor bebekte nasıl müdahale edilir bilemedim
Evet böyle birşey düzeltip müdahale etmeyince çocuk öyle sessiz morarmaya başlıyor adı da varda gelmedi şimdi aklıma yaa ama evet böyle birşey dedigim
Katışma nöbeti hep geçiriyor zaten yüzüne üfleyince durmaya başlıyor ama bu ağlama çok faklı böyle acı acı ve kesik kesik ti doktora söylediğimde boğazına mama kaçmış olabilir dedi tükürüğü tıkamış olabilir dedi bilmiyorum beynim durdu uyumaya korkuyorum ben uyurken oalacqk diye eşimi başında bekletiyorum gece 2 3 aaat uyuyorum sonra hep ayaktayım
Bu söylediğiniz katılma nöbeti bunu hep yapıyor ama bu sefer ki ağlaması ve kesik kesik ağlayıp kesik kesik nefes ağlaması acı acı böyle sanki tüm kemikleri kırılmış gibi acı içindeydi ağıyordu kesik kesik sonra nefes alamıyordu ses yok saniyeler sonra ses var nefes yok çok korkuyoruEvet böyle birşey düzeltip müdahale etmeyince çocuk öyle sessiz morarmaya başlıyor adı da varda gelmedi şimdi aklıma yaa ama evet böyle birşey dedigim
O zaman cok iciyor hazimsizlik yasiyor bu da olabilir siginamiyordurDoyuyor çok güzel de kilo alıyor şöyle söyleyim 2 ayda 2,5 kg aldı şuan 4 kg üzerinde gün içinde sürekli beslenmek istiyor yarım saatte bir saat başı 60 ml içiyor 5 dk sonra tekrar istiyor 30 yapıyorum yarım saat sonra tekrar istiyor yine 30 yapıyorum gazını çıkartıyorum ama yok yani açlıktan değil
Hem sütümü veriyorum hem mama veriyorum günde bir kaç kez emziriyorum yani doğduğundan beri mama içiyor zaten 24 gün yoğun bakımda yattı ve ben emziremediğim içim sütüm çok azaldı herşeyi denedim bitisel doğal şeyler ilaçlar ama gelmiyor az geliyor bende yine de sürekli emziyorum mamada hep kullandığım mama ve hep aynı şekilde veriyordumMama ağır geliyor olabilir mi? Çok sık mama veriyorsunuz gibi geldi. Anne sütü verme imkanınız varsa emzirmeye alıştırsanız?
Yani şuan düzeltilmiş yaşı 15 günlük ama doğalı 2 ay oldu katılma nöbetini günde bir kere en kötü yaşıyoruz 20 gün önce başladı bazen de hiç olmuyorSizin bebeginiz ne zamanlarda katılarak ağlıyor bazen oğlumda da oluyor 3 aylık 1.5 aylıkken başladı özellikle uyku öncesi oluyor
Durmuyor ama sürekli mama istiyor emziriyorum sütüm gelmiyor çok az geliyor ben yinede 15 20 dakika emziriyorum doymuyor istiyor tekrarsan mecbur yapıyorum çok ağlıyor yapmadığın zaman ne yapabilirim bu durumda bana yardımcı olabilirmisiniz ne sıklıkla besleyeyim her ağlamasında vereyim mi mama vermeyeyim mi ben anlamadım hiç birşeySık sık mamadan oluyor olabilir mi, yoğun gaz vs . Sık besliyorsunuz gibi geldi bana ama siz daha iyi bilirsiniz tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?