- 24 Temmuz 2023
- 114
- 32
- 13
- Konu Sahibi Uyeadiyok123
-
Ya sorma hep sizin gibi düşünüyorum. Ama arada dürtüyor beniEmpati kurarak acaba o da sizin için böyle düşünüyor mu diye ? Saçmalamayın en iyi ilişkisi siz olmazsa sizinle evlenir miydi? Keşke herkesin derdi bu olsa
Çok doğru söylüyorsun ama gel bu gönlüme sorBoşa kuruntu yapma olmuş geçmiş gitmiş bir olay ne olucak unutmasa senle neden evlensin yanı hemde illaki hatırlanır eski sevgililer yaşanmış geçmiş şeyler abartıyorsun cogumuz ilk sevgilimizle evlenmiyoruz ya
İzin vermeyin böyle şeylereYa sorma hep sizin gibi düşünüyorum. Ama arada dürtüyor beni
Aklıma gelince hemen değiştirmeye çalışıyorumİzin vermeyin böyle şeylere
Ne zamandır birliktesiniz?Kızlar nişanlımla 1 ay sonra evleneceğiz. Bugüne kadar bir yanlışı görmedim. Fakat çok önceden benden önceki sevgilisine aldığı hediyeleri gördüm. Ara ara aklıma geliyor sinirleniyorum. Benim de eskiden sevgilim oldu da. Bu çok normal ama ben bunu kabullenemiyorum galiba benden çok mu seviyordu diye düşünüp duruyorum. Şuana kadar en iyi ilişkim seninle olan ilişkim diyor ama işte ben ara ara kuruntu yapıyorum Nasıl başa çıkabilirim.
Hemen şöyle bir yorum yapayım. Benim de eşim biz nişanlıyken evimde bu tarz seyler bulmustu hediye not kartları vs. Ama inan onların o evde bulunmasının o kişiyi sevmemle veya unutmamamla falan ilgisi yoktu. Zor da olsa ikna ettim nişanlımı buna. Dışarıdan bakınca cok baska mesajlar veriyor haklısınız ama mesela ben not kartlarının orda olduğunu dahi unutmusum yıllardır açmadığım bir kutunun altında kalmış varlığını yazdığımı bile hatırlamadığım şeyler ki bilsem hatırlasam zaten asla tutmazdım boyle birseyi. Hediye de biz ayrıldıktan sonra bana ozel arkadasının annesine yaptırdığı bir animasypn karakteri yastığıydı. Karakteri çok seviyordum bir baska arkadasım da kendisi bir diğer karakterini yapmıştı elleriyle takım olarak duruyorlardı benim kimliğimi cok yansıttıkları içün tutuyordum. Nişanlım öğrenince yastıüım eski kişiden olduğunu attım hiç ikiletmeden. Benim için sevdiğim animasyon karakterinden baska birsey ifade etmiyordu alan kişiyi anımsatsım diye tutmuyordum orda.Kızlar nişanlımla 1 ay sonra evleneceğiz. Bugüne kadar bir yanlışı görmedim. Fakat çok önceden benden önceki sevgilisine aldığı hediyeleri gördüm. Ara ara aklıma geliyor sinirleniyorum. Benim de eskiden sevgilim oldu da. Bu çok normal ama ben bunu kabullenemiyorum galiba benden çok mu seviyordu diye düşünüp duruyorum. Şuana kadar en iyi ilişkim seninle olan ilişkim diyor ama işte ben ara ara kuruntu yapıyorum Nasıl başa çıkabilirim.
1 buçuk sene geçti ekimde 2 yıl olacakNe zamandır birliktesiniz?
1 yılı geçtiniz mi, ve adamı ne kadar tanıyorsunuz?
Şu yüzden soruyorum: Tamamen kuruntu yapıyor da olabilirsiniz.. Ama iyi tanımıyorsanız halinden de anlamanız zor olabilr, gerçekten önceki sevgilinizi sizden çok sevmişse dünyanın sonu mu mesela? Siz evleniyorsunuz.
Pardon Bdv nedir yeniyim buradaBirincisi konu BDV'ye açılmalıydı.
Ikincisi hediyeleri siz nasıl gördünüz?
Aranız iyiyse, size ilgiliyse, size saygısı ve sevgisi tamsa bence unutun gitsin.1 buçuk sene geçti ekimde 2 yıl olacak
Yaa gerçekten senin için zor olmuş bende çiçeksepetinden eski siparişlerime bakmıştım öyle gördüm başıma kaynar sular döküldü sankiHemen şöyle bir yorum yapayım. Benim de eşim biz nişanlıyken evimde bu tarz seyler bulmustu hediye not kartları vs. Ama inan onların o evde bulunmasının o kişiyi sevmemle veya unutmamamla falan ilgisi yoktu. Zor da olsa ikna ettim nişanlımı buna. Dışarıdan bakınca cok baska mesajlar veriyor haklısınız ama mesela ben not kartlarının orda olduğunu dahi unutmusum yıllardır açmadığım bir kutunun altında kalmış varlığını yazdığımı bile hatırlamadığım şeyler ki bilsem hatırlasam zaten asla tutmazdım boyle birseyi. Hediye de biz ayrıldıktan sonra bana ozel arkadasının annesine yaptırdığı bir animasypn karakteri yastığıydı. Karakteri çok seviyordum bir baska arkadasım da kendisi bir diğer karakterini yapmıştı elleriyle takım olarak duruyorlardı benim kimliğimi cok yansıttıkları içün tutuyordum. Nişanlım öğrenince yastıüım eski kişiden olduğunu attım hiç ikiletmeden. Benim için sevdiğim animasyon karakterinden baska birsey ifade etmiyordu alan kişiyi anımsatsım diye tutmuyordum orda.
Yani kısaca canım şöyle düşün unutmak istemeyen insana öyle esya falan lazım değildir. hatıralarında, aklında yaşatır o kişiyi. önemli olan bişeylerin beyinde bitmesi
Çok sağolAranız iyiyse, size ilgiliyse, size saygısı ve sevgisi tamsa bence unutun gitsin.
Kız allah seni ne etmesin. Ben de sandım adamın evinde gordun hediye mediye benimki gibiYaa gerçekten senin için zor olmuş bende çiçeksepetinden eski siparişlerime bakmıştım öyle gördüm başıma kaynar sular döküldü sanki
artık karıştırmıyorumKız allah seni ne etmesin. Ben de sandım adamın evinde gordun hediye mediye benimki gibiya ne takılıyosun böyle seylere 40yıl dusunsem aklıma gelmez şuna bakmak.
Benden sana tavsiye çok telefon karıstırma kafayı bozarsın. Aklını gerçekten bulandıracak birşey yaşamadığın sürece nişanlın eşin her kimse maziye de dönüp bakma. Böyle alıskanlıklar yaptıkca daga çok insanı tetikleyen ve dibe iten davranıslar. Karsındakine güven sevgisine aşkına. Ama kanıt arama kanıt gözlerine baktığında gördüğün o sıcaklık olsun :)
Aynen öyle canım. Tebriklerartık karıştırmıyorumanladım ki sonu gelmiyor en iyisi kesip atmak
Hayatın mal mülk üzerine kurulu heraldeKızlar nişanlımla 1 ay sonra evleneceğiz. Bugüne kadar bir yanlışı görmedim. Fakat çok önceden benden önceki sevgilisine aldığı hediyeleri gördüm. Ara ara aklıma geliyor sinirleniyorum. Benim de eskiden sevgilim oldu da. Bu çok normal ama ben bunu kabullenemiyorum galiba benden çok mu seviyordu diye düşünüp duruyorum. Şuana kadar en iyi ilişkim seninle olan ilişkim diyor ama işte ben ara ara kuruntu yapıyorum Nasıl başa çıkabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?