• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok kıskanıyorum

Kızlar nişanlımla 1 ay sonra evleneceğiz. Bugüne kadar bir yanlışı görmedim. Fakat çok önceden benden önceki sevgilisine aldığı hediyeleri gördüm. Ara ara aklıma geliyor sinirleniyorum. Benim de eskiden sevgilim oldu da. Bu çok normal ama ben bunu kabullenemiyorum galiba benden çok mu seviyordu diye düşünüp duruyorum. Şuana kadar en iyi ilişkim seninle olan ilişkim diyor ama işte ben ara ara kuruntu yapıyorum Nasıl başa çıkabilirim.
Kendi özgüven eksikliğinle onuda darlama.
Dert olmayan başınıza kuruntuyla dert açmaya ne meraklısınız.
Geçmişi kurcamalayın.

Kızlar nişanlımla 1 ay sonra evleneceğiz. Bugüne kadar bir yanlışı görmedim. Fakat çok önceden benden önceki sevgilisine aldığı hediyeleri gördüm. Ara ara aklıma geliyor sinirleniyorum. Benim de eskiden sevgilim oldu da. Bu çok normal ama ben bunu kabullenemiyorum galiba benden çok mu seviyordu diye düşünüp duruyorum. Şuana kadar en iyi ilişkim seninle olan ilişkim diyor ama işte ben ara ara kuruntu yapıyorum Nasıl başa çıkabilirim.
Sana ona aldığı hediyeleri mi gösterdi.Ne saçmalık.

Senin de olmuş bak sonuçta seninle evleniyor seni seviyor artık önüne bak sen eski sevgilini seviyor musun hayır biz gülüp geçiyoruz geçmişe 🙏

Ne zamandır birliktesiniz?
1 yılı geçtiniz mi, ve adamı ne kadar tanıyorsunuz?

Şu yüzden soruyorum: Tamamen kuruntu yapıyor da olabilirsiniz.. Ama iyi tanımıyorsanız halinden de anlamanız zor olabilr, gerçekten önceki sevgilinizi sizden çok sevmişse dünyanın sonu mu mesela? Siz evleniyorsunuz.
Bunu yazmayacaktin iste jxhxhxhxh

Sevgiliniz mağaradan çıkmadı sonuçta illa ki bir geçmişi olmuştur kurcalamayın nişanlınız sizin geçmişinizi sorgulasa hoşunuza gitmezdi siz de yapmayın

Back