Annen belliki baya kızgım nişanlına yoksa bu kadar tepki neden?
Bence biraz alttan almalı annenin gönlünü hoş tutmalısın. Bir buçuk yıl uzun
bir nişanlılık dönemi karşı tarafta bir an önce düğün yapmak ister rabii.
Ama annenin bu tavrı ile durum zor görünüyor. Annen madem ki o şekilde
konuşmanızdan rahatsız oluyor sizde onun yanında daha dikkatli olmalısınız.
Ama acab tek sebep nişanlının maddi durumumu? birde ne yönü itici geliyor annene
keşke bir sorup öğrensen de en azından nişanlınla konuşur o hatalarını düzeltmesini
isterdin. Allah yardımcınız olsun.
canım öncelikle sabırlar diliyorum ve ne kadar zor bir dönemden geçtiğini anlayabiliyorum.. benim de nişanlımı önce hiç kimse istemedi karşı çıktı hayatta olmaz dedi ölümü çiğner öyle çıkarsın dedi ama ben sabrettim savaştım onu ne kadar çok sevdiğimi ne kadar çok sevildiğimi gösterdim onlara.. sonra babam git evlen ama gelme evime bir daha dedi.. ben yine bıkmadım.. en sonunda dayanamadım aldım babamı annemi karşıma konustum.. aylardır süründürüyorsunuz dedim ben sizi de onu da çok seviyorum ve kaybetmk istemiyorum dedim bu evden çıkıp gitmesi kolay ama geride sizi bırakmak çok zor dedim.. mutlu olmak istiyorum ve bu mutluluğumda hepinizin olmasını istiyorum yarım kalmak istemiyorum dedim.. sizi kaybetmemek için sırf siz istiyorsunuz diye ayrılıcam dedim ama benim bir ömür boyu mutsuzluğumun sebebi de siz olacaksınız dedim ve onların birşey soylemesine fırsat tanımadan odama geçtim ve ertesi gun babam nişanlımın yanına gitmiş ofise.. kızımı benden alacağın için sana çok kızgınım ama öyle bir sevginiz var mış ki beni bile ikna ettiniz senden tek istediğim kızımı asla üzmemen demiş. bu olaydan 1 hafta sonra ellerinde çikolatası çiçeği ve yüzüklerle geldiler hem istediler hem nişan yapıldı şimdide mayıs ayı gibi dğün diyoruz bakalım :asigim:
sende böyle birşey yapabilirsn canım ama öncelikle sabırlı olmn gerekiyor.. konuşarak halledilemiyecek hiç birşey yok emin olabilirsin en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz canım a.s. kaydirigubbakcemile5
cnm senin dediğinide yaptım babam bana sakın bi sorun olduğunda evime gelme dedi bende odama gittim amadeğişen hiç bir şey olmadı ikna etmek için bunalmamaları için sürekli açmıyorum aradan zaman geçsin öyle açim diyorum yapıyorum ama her açtığımda yeni kötü süprizle karşılaşıyorum sadece tipi anneme itici geldiği için bırakmam ben ama hiç kimse beyenmese herkes bişey söylese benim göremdiğim bişeyvar dicem ama annem ve babam haricinde herkes çok seviyo nişanlımı aile büyüynden maalesfarayasokabilceğiim kimseyok vefatettiler anlicağınız tek başımayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?