• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kizlar cok cagresizim :(

konya42

EnGüzelAskZorOlandir
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
238
0
46
Almanya
Artik napicaigmi sasiridm :( seviglim türkyiede yasiyor ben almanyada.. bir seneden daha fazla beraberiz.. yazin ailemlen türkiyeye gittim aileler tanisti.. babam ila isteme almanyada olsun dedi.. geri döndük bunlar vizeye basvurdu... seviglim vize alamadi annesi babasi alabildi.. sevgilimin ailesine sadece siz gelin istemeye diyorum yok diyorlar.. vizeleri iki ay sonra yanicak. babamda diyorki kizim bunlar seni istmeeye gelmeze ozaman bu ilsiki burada biter.. ben artik napiciamgi sasiridm :( bana yardim edin

sevgiline neden vize vermediler
isi gucu yok mu
ya da askerligini mi yapmadi
baska bir ulkeden basvurmayi denesin turist vizesine fransa italya filan sansini zorlasin biraz

Bende ayni seyi yasadim nerdeyse, ama benim babam bir sene sonra izine geldigimizde tekrar gelirlerse veririm dedi,
Ertesi yazda 2ci geldiklerinde verdi.
Insallah sevdigin bir sekilde vizeyi alir. Ama ilerde hayirli bir isin bu kadar uzatilmis olmasi basina kakilmaz ins..

sevgiline neden vize vermediler
isi gucu yok mu
ya da askerligini mi yapmadi
baska bir ulkeden basvurmayi denesin turist vizesine fransa italya filan sansini zorlasin biraz

isi gücü var vize vermelerin tek sebebi askerlikti. bu ayin 5 de karar icin konsolosa cagirldi.. anesine babasina verildi ona verilmedi snein dosyani kapatmicaz dedi, sana bir hafta müthet bir hafta icinde askere gitmiceiyne dair belge geitrsen veririm sana vizeyi dedi adam.. tam o kafta cuma hünü asker muganeiasne gitti cürük raporu aldi onu gitti konsolosa verdi. konsolostan bugüne kadar haber yok adam bir kac gün sonra ararim deyip duruyor :( durum kötü
simdi gidip papsaprtunu almaya giderse almanya vize dosyasi kapatirlir ve mühür basilir. ( 1 veya2 sene hic bir ülkeye vize alamaz ozaman ) :(

Bende ayni seyi yasadim nerdeyse, ama benim babam bir sene sonra izine geldigimizde tekrar gelirlerse veririm dedi,
Ertesi yazda 2ci geldiklerinde verdi.
Insallah sevdigin bir sekilde vizeyi alir. Ama ilerde hayirli bir isin bu kadar uzatilmis olmasi basina kakilmaz ins..

insallah canim benim :( ozaman sen beni cok ii anliyorusn :( cok kötü bir durumdaiym elimdende hic birsey gelmiyor :( anca yine vize basvurcakalr yine 3-4 ay sürücek ve yine bosuna beklicem :( offff su örf ve adetlerden sikildim biktim.. peki siz nisani istemi bir arada yaptiniz mi yoksa nasil oldu ?

O halde babanızı ikna edin ve isteme olayı nişan söz Türkiye'de olsun.. Madem birbirinizi bu kadar seviyosunuz babanız karşı çıkmasın. Hem karşı taraf elinden geleni yapmış. Vermem etmem demenin ne anlamı varki... :26::31:

insallah canim benim :( ozaman sen beni cok ii anliyorusn :( cok kötü bir durumdaiym elimdende hic birsey gelmiyor :( anca yine vize basvurcakalr yine 3-4 ay sürücek ve yine bosuna beklicem :( offff su örf ve adetlerden sikildim biktim.. peki siz nisani istemi bir arada yaptiniz mi yoksa nasil oldu ?

Valla her geldiklerinde isteme olayi oldu,
Babam vermicek gibiydi ikinci geldiklerinde, nisanlimin babasi ertesi gun babamla disarda gorusup konustular.
Babami ikna etmis, aksama tekrar istemeye geldiler. Ve bu sefer tamam dedi babam,
ama bir sartla dugun seneye olacak, Simdi sadece soz yapariz.
Isteme olayindan sonra 1 hafta sonra soz kesildi ama nisan gibi oldu,
davetiye basilmadi, ama salon tutuldu.
Once aile arasi dendi, eve sigmayacagimiz icin babamin bos dukkani var,
nisanlimin ailesine oraya bakin isterseniz orda yapabiliriz demis,
Nisanlimin babasi orayi begenmeyince gitmis salon tutmus, bizim eve yakin.
Salonda normalde dugun felan oluyor. Artik yazin ramazan olunca, iftar yemegi verdik.
Yuzukleri taktik, oyle yani.

Back