canım saol.belirtim önce göğüslerde başladı daha sonra sancım oluyordu arada bir taaki o kahverengi akıntıyı görene dek adetime daha 4 gün vardı bunları yaşadım .daha önceki tecrübelerimden yola çıkarak test yaptım 3 kez hemde pozitif çıktı bende düşük tehlikesi olabilir die hemen dr'a gittim kan testi istedi yaptırdım ve tam kesinleşti gebeliğim ama bebeğim çok küçük olduğundan ultrasonda görünmedi.6 gün sonra tekrar kontrole çağırdı dr o zaman bakıcaz işte sorun varmı yokmu henüz bebeğim 20 günlük felan Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma versin die çok dua ediyorum:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
sımdı nasılsın.doktor ne soyledı.
INSALLAH hayırlısıyla. doktor akıntılarıncın bır sey soylemedımı.
canım bana korkmamamı ve bu gibi akıntılar her hamile bayanda olabileceğini söyledi bakalım ilaç tedavisinden sonra bebeğimin sağlıklı olabilceğini görcekmiyim.diğerlerindede böyle olmuştum ama o zaman rahimde problem vardı ameliyat oldum kısaca diğer bebeklerimin 1 buçuk aylıkkken kalbi duruyordu.......
kızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum canlarım benim.benim nette problem vardı 2 gündür açamıyordum o yüzden yazamadım size.ewt dr'a gittim arzu halimi bildirdim benden kan değerimi istedi ve bugün yaptırdım sıkı durunHAMİLEYİİİİİİİİİİİİİM hemde 2 haftalık felan.ultrasonda gözükmedi dr 10 gün sonra gel bakalım dedi ama inanın o kadar rahatladımki anlatamam.Allah sizede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşllh.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
sevgili hüzün yaprakları benimde adetime 3 gün var bugün kahverengi kanamam oldu, bende temmuzda kalbi durması sebebiyle kürtaj oldum çok korkuyorum ne yapmam lazım bilemiyorum:1no2:
Selam kızlar günlerdir kendimi yiyorum tüp bebek tedavisi oldum ve 5. Gün embriyosu transferi oldu. Transferden 6 gün sonra ilk lekelenme diyebileceğim bir kahverengi akinti oldu 2 gün sonra pembemsi hale geldi ve bir haftadir ve iyice ilerleyen bir kanamam var su an. 12. Gün test yaptim evde pozitifdi ve evdede defalarca yaptım hepsi pozitif. Isvec de yaşadığım için hemen gidip muayene olma gibi bir imkanım yok. Doktoru aradim bekleyeceksin dedi ve randevu verdi ama bu bekleyiş çok zor. Dayanamıyorum ben. Azalması gerekirken iyice çoğalan pembemsi bir kanama ve aradada sürümüksü gibi gelen akintilarim. Kasiklarimda krapm da oluyor zaman zaman. Biri bana birsey desin hamile olduğuma ve testlerin pozitif çıkmasına bile sevinemedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.