kızlar çok azda olsa kanamam var ve test pozitif yardım edin!!!!!

• Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
kızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum canlarım benim.benim nette problem vardı 2 gündür açamıyordum o yüzden yazamadım size.ewt dr'a gittim arzu halimi bildirdim benden kan değerimi istedi ve bugün yaptırdım sıkı durunHAMİLEYİİİİİİİİİİİİİM hemde 2 haftalık felan.ultrasonda gözükmedi dr 10 gün sonra gel bakalım dedi ama inanın o kadar rahatladımki anlatamam.Allah sizede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşllh.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bu arad bana dr progesteron yazmak istedi hap olarak ben kabul etmedim yan etki yapıyordu die.dr'da iğnesini verdi 15 günde bir yaptırcammış acaba bunu zararı varmı bileniniz varsa yazarmısınız?hepinizi öpüyorum

canım dr banada progestan vermiştiben kullanıyorum neden almdaın anlamadımben pek bi yan etkisini görmedim ama neyse sen bilirsin tabi...tebrikler canım sağ sağlim doğduğunuda görürsün inşallah..

canım dr banada progestan vermiştiben kullanıyorum neden almdaın anlamadımben pek bi yan etkisini görmedim ama neyse sen bilirsin tabi...tebrikler canım sağ sağlim doğduğunuda görürsün inşallah..

canım teşşkr ederim.ben progesteron hapını kullandığımda beni sarhoş gibi yapıyo ne oturduğumu ne kalktığımı anlıyorum acaba iğneside öyle olurmu?iki haftada bir iğne olunucakmışım bununda bebeğe zararı varmıdırsence:uhm:

bebeğe zararı olsa dr vermez zaten...

benim bi tanıdığım hergün iğne oluyordu... hemde göbeğinden. artık alışmış kendi vuruyordu... ne içindi bilmiyorum ama böyle şeyler olabiliyo hamilelikte... endişenme canım... inşallah sağlıkla kucağına alırsın!

Hayırlııı olsun canım gözünaydınn .RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHH.

gecmis olsun canim insallah aklina gelen sey degildir rabbim yasatmasin oyle acilari hic kimseye.

canlarım benim çok teşşkr ederim Allah ne muradınız varsa versin....

Hayırlı olsun hüzün :1hug:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına :Saruboceq:

:nazar:tebrik ederim bebiini hayırlısıyla kucağına alırsın işallaha.s.

Hayırlı uğurlu olsun.Dilerim sağlıklı bir hamilelik geçirirsin hüzün

Gözün aydın tebrik ederm seni bir sorun olmamasına sevindim:1hug:a.s.:nazar:

tebrik ederim ne mutlu sana. bende kanamayla beraber almıştım hamilelik haberini. doktor düşük tehlikesi var dedi ve 2 hafta kadar progesteran kullanmak zorunda kaldım. kanaman devam ederse mutlaka kullanmanı tavsiye ederim. ama en önemlisi dinlenmen. çalışan bir hatunsan izin alsan ii olur. tabii gözünü korkutmak istemem. bunlar sadece önlem. yoksa bebeğin seni bırakmayacaktır emin ol. benim oğlumun bugün yarın gelecek. gününü tamamladı. normal doğum için bekliyoruz. müthüş bir duygu. umarım bütün kadınlar bu mutlu duyguyu tadarlar

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım

kızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum canlarım benim.benim nette problem vardı 2 gündür açamıyordum o yüzden yazamadım size.ewt dr'a gittim arzu halimi bildirdim benden kan değerimi istedi ve bugün yaptırdım sıkı durunHAMİLEYİİİİİİİİİİİİİM hemde 2 haftalık felan.ultrasonda gözükmedi dr 10 gün sonra gel bakalım dedi ama inanın o kadar rahatladımki anlatamam.Allah sizede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşllh.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Canım hayırlı upurlu olsun. Gözün aydın :) Bizimkiler daha çok küçükler :) Bende kısmetse çarşamba günü gidip kesesini göreceğim :)

tebrik ederim ne mutlu sana. bende kanamayla beraber almıştım hamilelik haberini. doktor düşük tehlikesi var dedi ve 2 hafta kadar progesteran kullanmak zorunda kaldım. kanaman devam ederse mutlaka kullanmanı tavsiye ederim. ama en önemlisi dinlenmen. çalışan bir hatunsan izin alsan ii olur. tabii gözünü korkutmak istemem. bunlar sadece önlem. yoksa bebeğin seni bırakmayacaktır emin ol. benim oğlumun bugün yarın gelecek. gününü tamamladı. normal doğum için bekliyoruz. müthüş bir duygu. umarım bütün kadınlar bu mutlu duyguyu tadarlar

canım teşşkr ederim.bahsettiğin kanamalar ne kadar devam ettive miktarı,rengi nasıldı?dr'lar genelde kahve regi tonlarındaki akıntıları sevmezde:uhm:inşllh bu sefer bebeğimi kucağıma almayı başarabilirim:Saruboceq:Allah sanada kolaylık versin doğumundaa.s.

Sevgili hüzünyaprakları tekrar hayırlı olsun canım,Allah sana bağışlasın yavrunu inşallah.
Bişey sorucam, hiç belirtin oldumu belirgin anlatırsan çook mutlu olurum.

canım teşşkr ederim.bahsettiğin kanamalar ne kadar devam ettive miktarı,rengi nasıldı?dr'lar genelde kahve regi tonlarındaki akıntıları sevmezde:uhm:inşllh bu sefer bebeğimi kucağıma almayı başarabilirim:Saruboceq:Allah sanada kolaylık versin doğumundaa.s.

sımdı nasılsın.doktor ne soyledı.

Sevgili hüzünyaprakları tekrar hayırlı olsun canım,Allah sana bağışlasın yavrunu inşallah.
Bişey sorucam, hiç belirtin oldumu belirgin anlatırsan çook mutlu olurum.

canım saol.belirtim önce göğüslerde başladı daha sonra sancım oluyordu arada bir taaki o kahverengi akıntıyı görene dek adetime daha 4 gün vardı bunları yaşadım .daha önceki tecrübelerimden yola çıkarak test yaptım 3 kez hemde pozitif çıktı bende düşük tehlikesi olabilir die hemen dr'a gittim kan testi istedi yaptırdım ve tam kesinleşti gebeliğim ama bebeğim çok küçük olduğundan ultrasonda görünmedi.6 gün sonra tekrar kontrole çağırdı dr o zaman bakıcaz işte sorun varmı yokmu henüz bebeğim 20 günlük felan Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma versin die çok dua ediyorum:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

X