kızlar çok azda olsa kanamam var ve test pozitif yardım edin!!!!!

• Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
canım saol.belirtim önce göğüslerde başladı daha sonra sancım oluyordu arada bir taaki o kahverengi akıntıyı görene dek adetime daha 4 gün vardı bunları yaşadım .daha önceki tecrübelerimden yola çıkarak test yaptım 3 kez hemde pozitif çıktı bende düşük tehlikesi olabilir die hemen dr'a gittim kan testi istedi yaptırdım ve tam kesinleşti gebeliğim ama bebeğim çok küçük olduğundan ultrasonda görünmedi.6 gün sonra tekrar kontrole çağırdı dr o zaman bakıcaz işte sorun varmı yokmu henüz bebeğim 20 günlük felan Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma versin die çok dua ediyorum:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

INSALLAH hayırlısıyla. doktor akıntılarıncın bır sey soylemedımı.

sımdı nasılsın.doktor ne soyledı.

şimdi elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum ama akıntı görüyorum hemen her gün dr'a da 1 haftaya kadar gidicem ilac tedavisine yeni başlıyorum yani kısaca düşük tehlikem var canım..........

INSALLAH hayırlısıyla. doktor akıntılarıncın bır sey soylemedımı.

canım bana korkmamamı ve bu gibi akıntılar her hamile bayanda olabileceğini söyledi bakalım ilaç tedavisinden sonra bebeğimin sağlıklı olabilceğini görcekmiyim.diğerlerindede böyle olmuştum ama o zaman rahimde problem vardı ameliyat oldum kısaca diğer bebeklerimin 1 buçuk aylıkkken kalbi duruyordu.......

canım bana korkmamamı ve bu gibi akıntılar her hamile bayanda olabileceğini söyledi bakalım ilaç tedavisinden sonra bebeğimin sağlıklı olabilceğini görcekmiyim.diğerlerindede böyle olmuştum ama o zaman rahimde problem vardı ameliyat oldum kısaca diğer bebeklerimin 1 buçuk aylıkkken kalbi duruyordu.......

ALLAH buyukdu ınsallah bu mubarem ramazan ayı sana sevınc getırır ve hayırlısıyla anne olursun .:emir_bebek:hersey guzel olacaq

inşllh canım benim inşllh..........

kızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum canlarım benim.benim nette problem vardı 2 gündür açamıyordum o yüzden yazamadım size.ewt dr'a gittim arzu halimi bildirdim benden kan değerimi istedi ve bugün yaptırdım sıkı durunHAMİLEYİİİİİİİİİİİİİM hemde 2 haftalık felan.ultrasonda gözükmedi dr 10 gün sonra gel bakalım dedi ama inanın o kadar rahatladımki anlatamam.Allah sizede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşllh.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

işte bak ben sana bunun için kızıyorum stres yapma kendini üzüp durma diye bak gördünmü boşuna üzülmüşsün ne mutlu sana güzelim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
bebeğin sana ve eşine hayırlı olsun
sağlıklı bi hamilelik geçirip bebeğini doya doya bağrına basarsın inşallah
darısı bütün isteyen arkadaşlarımın başına bu mübarek ay hürmetine rabbim herkesin gönlüne göre versin
sana gelince artık bi anne adayısın üzülmek yok tamam tekrar hayırlı olsun :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:a.s.a.s.a.s.

cnm kanaman durdumu ne durumdasınnn? inşallah herşey yolundadır

Hüzün yaprakları inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip yolun sonunda meleğine kavuşursun. Darısı benim gibi isteyen herkesin başına inşallah (amin):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ewt sabırsızcım şuan Allah nazarlardan korusun dinleniyom ve ilaca başladım ağırda kaldırmamaya özen gösteriyom çok şükür iym ama ara sıra ağrım sancım oluyo oda normaldir sanırım hele bi keseyi görelim ve kalp atışlarını duyalım o zaman drin bir nefes alcam.dua edin canım Allah sizide sevindirsin inşllh....

saol elalı Rabbim sanada en kısa zamanda hamişlk nasip etsin inşllh hayırlısıyla....

sevgili hüzün yaprakları benimde adetime 3 gün var bugün kahverengi kanamam oldu, bende temmuzda kalbi durması sebebiyle kürtaj oldum çok korkuyorum ne yapmam lazım bilemiyorum:1no2:

sevgili hüzün yaprakları benimde adetime 3 gün var bugün kahverengi kanamam oldu, bende temmuzda kalbi durması sebebiyle kürtaj oldum çok korkuyorum ne yapmam lazım bilemiyorum:1no2:

bitanem geçmiş olsun bu konu hakkında dr'la konuştunmu akıntın nedendir acaba die? bebeğin kaç haftalıkken kalbi durdu ve rahminle ilgili bir sorun yaşıyormusun?....

gözün aysin allahim kucagina sag saglim almayi nasip ettsin insallah

Canım benimde iki hamileliğimde aynı sorunla karşılaştım ve bebeklerimi kaybettim malesef mutlaka doktora başvur.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

Selam kızlar günlerdir kendimi yiyorum tüp bebek tedavisi oldum ve 5. Gün embriyosu transferi oldu. Transferden 6 gün sonra ilk lekelenme diyebileceğim bir kahverengi akinti oldu 2 gün sonra pembemsi hale geldi ve bir haftadir ve iyice ilerleyen bir kanamam var su an. 12. Gün test yaptim evde pozitifdi ve evdede defalarca yaptım hepsi pozitif. Isvec de yaşadığım için hemen gidip muayene olma gibi bir imkanım yok. Doktoru aradim bekleyeceksin dedi ve randevu verdi ama bu bekleyiş çok zor. Dayanamıyorum ben. Azalması gerekirken iyice çoğalan pembemsi bir kanama ve aradada sürümüksü gibi gelen akintilarim. Kasiklarimda krapm da oluyor zaman zaman. Biri bana birsey desin hamile olduğuma ve testlerin pozitif çıkmasına bile sevinemedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar günlerdir kendimi yiyorum tüp bebek tedavisi oldum ve 5. Gün embriyosu transferi oldu. Transferden 6 gün sonra ilk lekelenme diyebileceğim bir kahverengi akinti oldu 2 gün sonra pembemsi hale geldi ve bir haftadir ve iyice ilerleyen bir kanamam var su an. 12. Gün test yaptim evde pozitifdi ve evdede defalarca yaptım hepsi pozitif. Isvec de yaşadığım için hemen gidip muayene olma gibi bir imkanım yok. Doktoru aradim bekleyeceksin dedi ve randevu verdi ama bu bekleyiş çok zor. Dayanamıyorum ben. Azalması gerekirken iyice çoğalan pembemsi bir kanama ve aradada sürümüksü gibi gelen akintilarim. Kasiklarimda krapm da oluyor zaman zaman. Biri bana birsey desin hamile olduğuma ve testlerin pozitif çıkmasına bile sevinemedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım geçmiş olsun, tüp bebek bölümü var, oraya yazsan sana cevap verecek çok kişi olur, burda tesadüfen yazını gördüm. Benim de tüp bebek, benim test tarihinden bir hafta sonra kanamam oldu, önce minik, 2 gün sonra adet kanaması gibi, çok şükür kese bozulmadı, rahimde kanama alanı oluşmuş, düşük önlemek ve progestan gele destek için 3 gün arayla proluton depot diye iğne kullandım, 2 gece hastanede kalmıştım, serum verdiler, kanamam 1-2 güne geçti ama kanama alanı yaklaşık 20 günde kayboldu. Yatıp ayaklarını yükselt, kan sulandırıcı hap kullanıyorsan 3 gün ara ver. Maydanoz, nane, nar, adaçayından uzak dur. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Canm benm bende hemen hemen aynı şeyi yaşıyorum adetim düzensizdi bir ay düzenli geldi 2021 26 Kasım relg günümdü bir hafta geçti 2022 bir ocak sabah aç karnına test yaprım pozitif çıktı kan tahlili yaptım dedi dört beş günlük daha yeni yeni ama tam emin değiliz iki sonra tekrar deniyelim ve eve gelir gelmez lekelenme oldu kahverengi kıyı renkte ve gittikçe kanamam oldu aynı adet gibi sancım oluyor ara sıra ve 2 ocak2022 pazar günü tekrar aç karnına denedim oda silik çıktı ikinci çizgi ve ksnzm devam ediyor ne yaşıyorum bilmiyorum kafam karışık yarın allahın izniyle doktora gidüceğiz yeni üye oldum yorumunu görünce cevap yazmak istedim cevap verirseniz sevinirim şimdiden tşk ederim iyi günler.

X