kızlar çok azda olsa kanamam var ve test pozitif yardım edin!!!!!

H

HÜZÜN YAPRAKLARI

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
kızlar adetime daha var ve ben test yaptım pozitif çıktı normalde adet günüm bu ayın 30'da ama o testi yaptıktan sonra bende hafif de olsa kıraplar ve sancı var kanamamda.birkez daha test yaptım yanılmış olabirim die ama oda pozitif ve çok korkuyorum ben böyle hamilelikler öncedende yaşadım ve bebeklerimin kalbi durdu kurtajla aldırdım.kafama takılan iğne batar gibi sancı hissediyorum sağ kasığımda en fazla dış gebelik geçiren varmı Allah korusun ben çok korkuyom.nolusunuz kızlar bilgisi olan varsa beni bilgilendirsin nasıl belirtiler veriyo dış gebelik eğer başınızdan böyle bişey geçtiyse ne yaptınız?:a015:

bu arda ben tedavimide oldum histerstkopiyle rahim filmim alındı....

kızlar sesimi duyan yokmu............

canım benim öncelikle inşallah hamişsindir ve sağlıklıdır bebeğin.biz ne dersek diyelim dr dediği en doğru.dr la görüşsen daha iyi sonuç alırsın hayatım.eğer gebelik varsa ve kahve lekelenmeler yaşıyorsan dr ialç verip kanamaları ve bebeği kurtarabilir.yani canım en iyisi hemen dr la irtibata geçmen....güzel haberlerini alırız inşallah....

ewt haklısın ben bide ağzıma bile almak istemiyorum Allah muhafaza dış gebelik olur diye çekiniyorum...

Evde yaptığın testte adetine varken pozitif sonuç çıktıysa iki kez aynı sonuçsa hiç vakit kaybetmeden dok gitmelisin kanda değerine bakıldığında gebelik varmı yokmu daha kesin sonuç alınır hem hafif de olsa kanaman varmış bence yarın dok git bizede haber ver canım merak ettim doğrusu inş bebiş vardır ve sağlıklıdır herşeyin hayırlısı olsun senin içina.s.

saol bitanem yarın mutlaka dr gitmeyi düşünüyorum hiç şakaya gelir gibi deil hafifde olsa sancım gelip gidiyor.....

canim ya kanama varsa testin de pozitifse sne yarin mutlaka dr a git...
insallah yerlesme kanamasidir,bebegin sana tutunur hayirlisiyla...
bu arada yat,dinlen kendini yorma fazla yoksa belin agriyabilir..
Allah yardimcin olsun,bebisini sana bagislasin.

kızlar adetime daha var ve ben test yaptım pozitif çıktı normalde adet günüm bu ayın 30'da ama o testi yaptıktan sonra bende hafif de olsa kıraplar ve sancı var kanamamda.birkez daha test yaptım yanılmış olabirim die ama oda pozitif ve çok korkuyorum ben böyle hamilelikler öncedende yaşadım ve bebeklerimin kalbi durdu kurtajla aldırdım.kafama takılan iğne batar gibi sancı hissediyorum sağ kasığımda en fazla dış gebelik geçiren varmı Allah korusun ben çok korkuyom.nolusunuz kızlar bilgisi olan varsa beni bilgilendirsin nasıl belirtiler veriyo dış gebelik eğer başınızdan böyle bişey geçtiyse ne yaptınız?:a015:

gülüm bak hasta hasta beni deli etme :mymeka:
ne diye erkenden test yapıyosun tamam olabilir pozitif çıkmıştır doğrudur da ama bak test yaptıktan sonra kramplar ve sancı hissetmeye başladım demişsin bunlar tamamen psikolojik sabırlı ol doktora git güzel haberlerle gel inşallah ağzınıda hayra aç dış gebelik falan ne oluyor canım sen böyle olumsuz düşünürsen ne olur bunun sonu iyi düşün bu defa sıkıntılarının biteceğini ve bebeğini kucağına alacağını düşün dua et Allah'a sığın görelm bakalım mevlam neyler o neylerse güzel eyler emi güzelim pazartesi dr'una git durum analizi yapın zaten herşey açığa çıkar hakkına hayır olana (takdire) razı olmak gerekir ben kendi adıma senin için dua edicem inşallah güzel şeyler olur inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın ne diyeyim be güzelim bende adetime 3 gün kala test yapmama rağmen pozitif çıkmıştı
inşallah hamilesindir seninde güzel haberlerini alalım inşallah
bizi haberdar et tamammı kafana da öyle gereksiz düşünceler takma emi gülüm benim
hadi hüzüncüm inşallah mübarek ayın ilk günü karnında güzel bir yolcunun haberiyle gelirsin inşallahda hep berber sevinçden kuduruk oluruz hihoyyyta.s.a.s.a.s.

canim tebrik ederim. insallah Allah saglicakla tamamina erdirir. ben dis gebelik gecirdim 2 ay once. sol tupum alindi. benim testim cok erken pozitif sonuc vermisti. bebek tupte ilerlemedigi icin direkt tutundugu icin direkt olara bhgc salgiladigindan reglime 4 gun kala (daha once yapsam belki de daha once) pozitif vermisti. lekelenmelerim vardi bir de kasigimda 2-3 sn de bir gelen hafif elektrik carpmasi gibi bir his. boyle bir sey hafif zonkluyor geciyor. doktor normal normal dedi. bhgc takibime bakildi. dis gebelikte her iki gunde iki kat artmaz daha az artarmis,atiyorum pazartesi 400 ise carsamba 800 olmasi lazimken 450-500 vs gibi. ama benim ki 2.5 kat artti. 5 gun icinde 400 den 6000 e cikti. doktor suphelenmedi baska da test istemedi. ultrasonda da gorunmedi. sonra da o agri vs kesildi. hareket ettikce lekelenmelerim devam etti. kahverengi ve cok az...
dis gebelik oldugunu anlamadan 2 gun once bacagimda inanilmaz bir agri oldu. gece uyuyamadim. (dis gebelik olan taraf degil diger taraf) dis gebeligin anlasildigi gun ise cok farkliydi. sabah inanilmaz bir agriyla uyandim zannettim rahmim yer degistiriyor. agri yerini sol tarafta ciban zonklamasi gibi oplan asiri bir agriya birakti. bekledim gecer diye. gecmeyince ogleden sonra doktora gittim. kan testi 6000 ultrasonda sol tupumde bebek goruldu. ama kocaman olmustu. tupumu kanatmis. iceri kan birikmis. yilan kedi yutmus gibi.
acil ameliyata alindim. bebekle tup alindi.

canim bunu sana hani dis gebelik geciren var mi diye yazdigin icin yazdim. eger supheleniyorsan doktora git ve normal normal demesine inanma. tum testlerin vs neyse yapsin.

insallah degildir.iyi haberlerini bekliyoruz.

çok geçmiş olsun ,nşallah sanada bebeğinede bişi olmaz :Saruboceq:
inşallah yerleşme kanamasıdır :1hug:

canım geçmiş olsun bende hamileliğimi öğrendiğimde test pozitif çıkıyordu ama kahve rengi lekelenmelerim ve hafif kasık ağrılarım oluyordu..doktor hcg değerimi takip etti ve 2 kat artması gerektiğini söyledi ve 2 kat arttıda..şu an 21 haftalık oldum..hemen endişelenme...ama doktora gitmeyide ihmal etme aklına iyi şeyler getirmeye çalış

Kızlar günaydın. Çarşamba günü çok yeni hamile olduğumu öğrendim. Henüz kesemiz bile oluşmadı. Dün akşam ve bu sabah açık renkte sulu gibi pembe bi akıntım oldu. Doktorumla görüştüm. Yerleşme kanaması da olabilir düşükte olabilir. Çarşamba kontrole gel. Kesen oluşmuşmu bakalım dedi. İnternette araştırdığım kadarıyla düşük olsa daha koyu renkte kanam ve çok ağrı olması gerekiyor. Bende normal regli olacakmışım gibi hafiften bi sancı ve çok açık renkte pembe bi kanama oldu. Bu bir iki gün regli başlangıç günüm. Sizce yerleşme kanamasımıdır :KK43:

benimde aynı lekelenmelerim oldu 1-2 gün önce.kasıklarım çok ağrıdı. adetime de 4 gün vardı. şimdi ne ağrı var ne bişey.yarın regl olmam gerek.acaba benimkide yerleşme kanaması mıydı?test yapmayada korkuyorum:1no2:

merhaba...daha once kotu tecrubeler yasadıgın ıcın bu psıkolojıktır belkıde.bıde su ıhtımal var yerlesme kanaması olabılır.ama bı an once hcg takıbı yaptırsan ve doktora gıtsen cok ıyı olur.progestan baslanır bı an once.sakın olmaya calıs canım.cunku bız oyuncular gıbıyız bu dunyada.ne yazılırsa onu yasıyoruz....kalbını ferah tut sen.elınden gelenı yap gerısı allaha kalmıs.bızı habersız bırakama.allah yardımcın olsun

bu arada derdime düştüm.merhaba bile demeden pat diye konuya girdim.ben yeni katıldım aranıza.inş. güzel paylaşımlar yaşarız.

Canım inşallah bir sorun yoktur. Hamileliğin güzel geçer. Şimdiden tebrik ediyorum. İyi haberlerini bekliyoruz. Doktordan gelince hemen bize yaz.

İnşallah kızlar yerleşme durumudur. Bebişim kendine yer açıyodur :)

inşallah yaaa.. gelsin artık bebişlerimiz

Hüzün yaprakları nerdesin canım merak ettim seni inş güzel haberlerle gelirsin senin için hayırlısı neyse o olsuna.s.

X