- 10 Eylül 2020
- 178
- 42
- 23
-
- Konu Sahibi Hafize rabia
Bende de olmuştu sürekli adet sanmistim 10 gun sonra tekrar bi hafta flan kanadi. Meger hamileymisim tututnmaya çalışıyormuş. Dusuk tehlikesi flan denmedi telas yapma diye diyorum, yibe de en kısa zamanda dra gitmeni tavsiye ederimKızlar 5 haftalık gebeyim hafta bir ilişkimiz oluyor dun bi ilişki oldu sabah kalktım vajinada acı var oturunca fln acıyor afedersiniz lavibaya gittim kabizdim biraz zorladım sonra kahverengi pembemsi kan geldi çok az sonra bisi gelmedi sonra vajinayı sildikçe camurumsu kahvrengi lekeler geliyor pecetwye ama iç çamaşıriman akan bisi yok korktum ilk yara fln mi oldu acaba yoksa bebeğimi bisi oldu haftasonu olduğu için doktoramida gidemiyorum yardim edin yasayan varmı
Pazartesi giderim ama seninde 5 haftalıkken falanmi oldu tatlimBende de olmuştu sürekli adet sanmistim 10 gun sonra tekrar bi hafta flan kanadi. Meger hamileymisim tututnmaya çalışıyormuş. Dusuk tehlikesi flan denmedi telas yapma diye diyorum, yibe de en kısa zamanda dra gitmeni tavsiye ederim
Kızlar 5 haftalık gebeyim hafta bir ilişkimiz oluyor dun bi ilişki oldu sabah kalktım vajinada acı var oturunca fln acıyor afedersiniz lavibaya gittim kabizdim biraz zorladım sonra kahverengi pembemsi kan geldi çok az sonra bisi gelmedi sonra vajinayı sildikçe camurumsu kahvrengi lekeler geliyor pecetwye ama iç çamaşıriman akan bisi yok korktum ilk yara fln mi oldu acaba yoksa bebeğimi bisi oldu haftasonu olduğu için doktoramida gidemiyorum yardim edin yasayan varmı
Çok fazla değil hatta öyle kan da değil sadece kahverengi camurumsu oda sadece pecetwye silersem çok az geliyor iç çamaşırına falan geçmemiş oyleCok fazla kanaman var mi yoksa gecti mi
Aynen bende de aynılarini vermislerdi 3 ay progestan kullandım ve ilişki yasakti. Doktorlar ufacik bir kanin bile olağan olmadığını söylüyor. Teyzemin eşi kadin doğum uzmani. Ben kanama gelir gelmez onu aramistim vakit kaybetmeden acile dedi zaten sikayetimi soyler soylemez hemen tekerlekli sandalyeye oturttu ebeler beni. Allah korusun niyetim asla korkutmak değil ama tedbir al diye söylüyorumCanım ben de yaşadım bu durumu.
Düşük tehlikesi kesinlikle.
Allah korusun.
Hemen en yakın özele gidin.
Orada size serum ve progestan iğne veriyorlar.
Sonra da progestan hap veriyorlar.
Bebek tutunsum diye.
Evet benimde kahverengiydi eger açık pembeye donduyse mutlaka acile gitÇok fazla değil hatta öyle kan da değil sadece kahverengi camurumsu oda sadece pecetwye silersem çok az geliyor iç çamaşırına falan geçmemiş oyle
Ağrı falan olmusmuydu kanka birlikte nasıl kandı kırmızımı kahverengimiAynen bende de aynılarini vermislerdi 3 ay progestan kullandım ve ilişki yasakti. Doktorlar ufacik bir kanin bile olağan olmadığını söylüyor. Teyzemin eşi kadin doğum uzmani. Ben kanama gelir gelmez onu aramistim vakit kaybetmeden acile dedi zaten sikayetimi soyler soylemez hemen tekerlekli sandalyeye oturttu ebeler beni. Allah korusun niyetim asla korkutmak değil ama tedbir al diye söylüyorum
Şuan öyle bisi gelmiyor ama afedersiniz vajinal girişte yara olmuş tomurcuk beyaz beyaz yaralar vardı galiba onlardan dolayı öyle tahriş olmuş bana öyle geldiÖyleyse hemen gidin kusura bakmayın benim yorumum icin,sadece telas yapmanizi istememistim