Kızlar çok acil yardım lütfen

Eczaneye gidip monural alin,gece yatmadan icip sabahs kadar wc ye gitmeyin ayaklarinizi sicak tutun ,bol c vitamini alin

Hastaneden çekiniyorsanız aktürk tıp merkezine gidin çarşıda. Enfeksiyon böbreklerinize giderse çok büyük sıkıntılar yaşarsınız. Daha önce başıma geldi kan gelmeye başlamıştı. Doktorun verdiği ilaçlar yarım saatte geçirdi. Yazık çekmeyin o kadar.

gecmis olsun oncelikle.
burada o kadar cok okuyorum ki esim yok gidemem, alamam konularini biktim yemin ederim. evlenecek kadar buyuk olup hasta oldugunda ne yapacagini bilmemek saka gibi. prenses sendromu mu yasiyosunuz biz mi ''erkek'' gibiyiz anlamadim.

Suyunun içine yarım limom sık oyle iç. Gecen ay bende de idrar tolu enfeksiyonu olmuştu. Virüsten dolayı gitmedim hastaneye. İnternetten baktım limonlu su için yazıyordu. Denedim iki güne iyileşti. Dene istersen.

Sıcak su torbasını oraya koyun ayaklara da kalın çorap üstünüzü örtün bol su. Geçmiş olsun

Gidemem diyorum tek başıma. Alışkın değilim tek başıma ölsem alışveriş e bile çıkamam. Yalnızlığı sevmiyorum yanımda biri olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…