• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok acil yardım lütfen

İç çamaşırının A kısmını ütüleyerek giy sıcak tut kendini canım ama doktorada gitmen gerekir antibiyotik falan verir hemen geçer
Gitmeyi bende çok isterim ama ayakta duracak halim yok kızlar param da yok taksi için hastane nerde onu bile bilmiyorum pff

Evet aynen öyle. Çok yanıyor bir damla yapıyorum belki. Tam çıkıca bir tvletten yine geliyor. Karnıma da sancı girdi
Arkadasın eczacıya sorsun sansını denesin tek ıcımlık etkili bir ilacı var, verirler mi bilmiyorum vermezler gıbı geliyor.
Sen su ıcmeye basla. Susamayı bekleme. Habıre su ıc. Camasırını kuru ve temiz tut, maydanoz kaynat ıc bir bardak. Baska ne yapılır bilmiyorum. En dogrusu doktora gitmek.

Arkadasın eczacıya sorsun sansını denesin tek ıcımlık etkili bir ilacı var, verirler mi bilmiyorum vermezler gıbı geliyor.
Sen su ıcmeye basla. Susamayı bekleme. Habıre su ıc. Camasırını kuru ve temiz tut, maydanoz kaynat ıc bir bardak. Baska ne yapılır bilmiyorum. En dogrusu doktora gitmek.
Teşekkür ederim

Suya ek olarak ayaklarınızı sıcak tutun, 2 kat çorap giyin gerekirse. İç çamaşırınıza ütü basın. Bir havluya da ütü basıp bacak aranıza koyun hatta. Bir de gerçekten su için. Tuvaletten çıkamıyorum diyorsunuz ama yaptığınız en fazla 2 damla çiş sizi ne kadar sıkıştırsa da. Hemen 2 dk tuvaletten çıkıp 2 3 büyük bardak su içip tekrar girin tuvalete gerekirse. Bir dönem kronik olarak yaşadım bu sorunu, hatta enfeksiyonum o kadar yüksekti ki 40 derece ateşle gittiğim acilde doktor ilaç verip gönderdi ama daha sonra sonuçlarımı gören başka bir doktor seni nasıl hastaneye yatırmadılar acil yatış vermeleri lazımdı sana demişti. Çözüm bol su ve ayakları sıcak tutmakta. Şimdiden suyla çözebiliyorken çözün yoksa devamı düşmek bilmeyen ateş, acayip derecede haksizlik ve vücut ağrısı oluyor. Ki şu dönemde yüksek ateşle hastaneye gitmek istemezsiniz eminim. Bir de yeşil çay içebilirsiniz. İdrar ve ödem söktürücü özelliği var, iyi gelir.

İnan ki kend evimde olsam gidicem hemen özele o yakın. Ama burda Kilis te çok virüs var hastane nerde onu bile bilmiyorum geleli çok olmadı buraya misafir olarak geldim burada kaldım virüs yüzünden evde yalnızım. Eşim de görevde gelemiyor evde bir çare yok mu 😭
Ben kilisi biliyorum nerde oturuyosun yardımcı olayim

Hastaneye gitmekte bu kadar çaresiz olmana şaşırdım nasıl bir yermiş öyle. Neyse, madem öyle bol su, limonata içebilirsin. Bir anda bıçak gibi şikayetleri geçirecek bir şey bekleme, enfeksiyon varsa bile tahlil yaptırıp tedavi alsan da antibiyotiğin etki süresi derken biraz acıyı çekmeye hazırlıklı ol herkesin başına gelebiliyor. Ağrı kesici içebilirsin bence çok ızdırap veriyorsa. Ayrıca yaban mersini turna yemişi de deniliyor idrar yolu enfeksiyonuna karşı koruyuculuğu var kanıtlanmış araştırabilirsin günde 1 avuç yersen sık sık tekrarlamasına doğal fayda sağlayabiliyor.

Bol su için, ve kendinizi sıcacık tutun, özellikle ayaklarınızı ve bacaklarınızı, bol su derken bir tuvalet sonrası bir iki bardak su şeklinde, bayağı su yani... Su enfeksiyonu idrarla dışarı atmanı sağlar, o açıdan.

Elinizin altında internet var. Hastanenin ya da size yakın bir sağlık merkezinin yerini öğrenmek zor değil.
Kan gelecek duruma gelmiş artık. İhmal etmeyin gidin bir doktora.

Back