- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
- Konu Sahibi sizden biri
-
İç çamaşırının A kısmını ütüleyerek giy sıcak tut kendini canım ama doktorada gitmen gerekir antibiyotik falan verir hemen geçerEvet günde 3-4 kere çamaşır değişiyorum çok sık akıntım oluyor
Çok zor durumdayım ayağım uğuştu tuvalette oturmaktan kalkamıyorumOf Bı de misafirliktesın Allah yardımcın olsun ya.
Bol bol su ıc. Arada maydanoz kaynat ıc.
İltihap soker.
O bolgeyı kuru tut.
Gitmeyi bende çok isterim ama ayakta duracak halim yok kızlar param da yok taksi için hastane nerde onu bile bilmiyorum pffİç çamaşırının A kısmını ütüleyerek giy sıcak tut kendini canım ama doktorada gitmen gerekir antibiyotik falan verir hemen geçer
Cok tuvaletin varmıs gıbı kosuyosun ama minnacık yapıyosun ve jilet gibi kesiyor sanki dı mıÇok zor durumdayım ayağım uğuştu tuvalette oturmaktan kalkamıyorum
Tamam sen su içmeye başla geçer inşallahGitmeyi bende çok isterim ama ayakta duracak halim yok kızlar param da yok taksi için hastane nerde onu bile bilmiyorum pff
Evet aynen öyle. Çok yanıyor bir damla yapıyorum belki. Tam çıkıca bir tvletten yine geliyor. Karnıma da sancı girdiCok tuvaletin varmıs gıbı kosuyosun ama minnacık yapıyosun ve jilet gibi kesiyor sanki dı mı
Çıkabilirsem hemen içicemTamam sen su içmeye başla geçer inşallah
Arkadasın eczacıya sorsun sansını denesin tek ıcımlık etkili bir ilacı var, verirler mi bilmiyorum vermezler gıbı geliyor.Evet aynen öyle. Çok yanıyor bir damla yapıyorum belki. Tam çıkıca bir tvletten yine geliyor. Karnıma da sancı girdi
Teşekkür ederimArkadasın eczacıya sorsun sansını denesin tek ıcımlık etkili bir ilacı var, verirler mi bilmiyorum vermezler gıbı geliyor.
Sen su ıcmeye basla. Susamayı bekleme. Habıre su ıc. Camasırını kuru ve temiz tut, maydanoz kaynat ıc bir bardak. Baska ne yapılır bilmiyorum. En dogrusu doktora gitmek.
Ben kilisi biliyorum nerde oturuyosun yardımcı olayimİnan ki kend evimde olsam gidicem hemen özele o yakın. Ama burda Kilis te çok virüs var hastane nerde onu bile bilmiyorum geleli çok olmadı buraya misafir olarak geldim burada kaldım virüs yüzünden evde yalnızım. Eşim de görevde gelemiyor evde bir çare yok mu
Tokilerdeyim. Eşimin arkadaşı eczaneden ilaç aldı eczacı ile konuştum.Ben kilisi biliyorum nerde oturuyosun yardımcı olayim
Hastane sana çok uzak değil . Tokiden otobüse binsen 7 dk maksimum.Tokilerdeyim. Eşimin arkadaşı eczaneden ilaç aldı eczacı ile konuştum.
İdrarla kan gelmeye başladıBol su için, ve kendinizi sıcacık tutun, özellikle ayaklarınızı ve bacaklarınızı, bol su derken bir tuvalet sonrası bir iki bardak su şeklinde, bayağı su yani... Su enfeksiyonu idrarla dışarı atmanı sağlar, o açıdan.
Enfeksiyonda oluyor bazen, hastaneye gitseniz iyi olur, antibiyotik vs verirler, ama korkmayın ilaçla ve bol suyla yarın akşama rahat edersiniz.İdrarla kan gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?