Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hastaneden çekiniyorsanız aktürk tıp merkezine gidin çarşıda. Enfeksiyon böbreklerinize giderse çok büyük sıkıntılar yaşarsınız. Daha önce başıma geldi kan gelmeye başlamıştı. Doktorun verdiği ilaçlar yarım saatte geçirdi. Yazık çekmeyin o kadar.
gecmis olsun oncelikle. burada o kadar cok okuyorum ki esim yok gidemem, alamam konularini biktim yemin ederim. evlenecek kadar buyuk olup hasta oldugunda ne yapacagini bilmemek saka gibi. prenses sendromu mu yasiyosunuz biz mi ''erkek'' gibiyiz anlamadim.
Suyunun içine yarım limom sık oyle iç. Gecen ay bende de idrar tolu enfeksiyonu olmuştu. Virüsten dolayı gitmedim hastaneye. İnternetten baktım limonlu su için yazıyordu. Denedim iki güne iyileşti. Dene istersen.
gecmis olsun oncelikle. burada o kadar cok okuyorum ki esim yok gidemem, alamam konularini biktim yemin ederim. evlenecek kadar buyuk olup hasta oldugunda ne yapacagini bilmemek saka gibi. prenses sendromu mu yasiyosunuz biz mi ''erkek'' gibiyiz anlamadim.