• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok acil yardım lütfen!!

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
herkese selam,
Burdan başka yardım isteyebileceğim biyer yok. Benim çok küçük bi dövmem var. Ve bunu mutlaka ama mutlaka kapatmam gerekiyor. Sadece bikaç saat için. İnternette çok araştırdım birsürü marka var ama ben hiçbirine güvenemiyorum. Sipariş veripte işime yaramazsa çok kötü olur zamanım çok fazla yok çünkü. Renkli ya da çok büyük bir alanda değil dövmem. Çok çok küçük. Varmı bana bu konuda fikir söyleyebilecek? Yada Önceden kendisi denemiş ve tamamen kapatmış olan biri? Lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum :(

resmi bir yer mi peki ..degilse kalin kapaticilardan gerekiyor
Evet resmi biryer ve kesinlikle dövme yasağı var. Ama zaten çok küçük dövmem eğer güzelce kapatabilirsem farkedebileceklerini sanmıyorum ve bu gercekten çok önemli benim için. Kalın kapatıcı derken normal makyaj malzemesimi?

Makyajdan epey uzak biri olarak birsey onerecegim ama nasil anlatacagimi bilmiyorum. Sulu boya fircasiyla yapiliyor sanirim adi porselen makyaj. Yuzunu yikayinca bilr cikmiyor. Ondan deneseniz. Bi de genisce bir saat ya da bileklik takarsınız

Makyajdan epey uzak biri olarak birsey onerecegim ama nasil anlatacagimi bilmiyorum. Sulu boya fircasiyla yapiliyor sanirim adi porselen makyaj. Yuzunu yikayinca bilr cikmiyor. Ondan deneseniz. Bi de genisce bir saat ya da bileklik takarsınız
Porselen makyaja bende baktım. En son çare olarak. Çünkü daha garanti daha yoğun sekilde kapatmam gerekiyor. Malesef saat yada bileklik takamam çıkartırlar çünkü

Back
X